• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TV Turnir šampiona u Doboju i na RTRS-u

Autori mondo.ba Autori SRNA

Međunarodni rukometni TV Turnir šampiona, koji će 46. godinu zaredom biti održan u Doboju od 19. do 23. avgusta, biće prenošen i na Radio-Televizije Republike Srpske.

Na zemaljskom programu RTRS svakodnevno će biti prenošena po jedna utakmica Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2014", a na satelitskom programu dnevno po dva susreta uz svakodnevno emitovanje sportskih hronika u informativnim emisijama.

Ugovor o generalnom medijskom pokroviteljstvu potpisali su u Banjaluci predsjednik Izvršnog odbora organizacionog odbora Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2014" Enes Suljkanović i generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske Draško Milinović, saopštila je Radio-televizija Republike Srpske.

Suljkanović je zahvalio za posebnu prijateljsku podršku i ove godine.

Milinović je zahvalio predsjedniku i cijeloj ekipi turnira u Doboju, koja svake godine radi na očuvanju velike sportske tradicije i 46. put organizuje jedan od najvećih rukometnih turnira u Evropi i svijetu.

"RTRS je uz Rukometni TV turnir šampiona, koji je ove godine specifičan s obzirom na to da je Doboj pretrpio ogromnu štetu u elementarnim nepogodama koje su zadesile Republiku Srpsku. Ove godine smo srcem ušli u ovu priču želeći da damo doprinos da turnir nastavi tradiciju", naglasio je Milinović.

Na turniru u Doboju, koji počinje 19, a završava 23. avgusta, učestvuje osam ekipa, Tatran Prešov, Bešiktaš, Metaloplastika, Azoti, Esperanca, reprezentacija Irana, banjalucki Borac m:tel i Derventa.

Saradnja Radio-televizije Republike Srpske i organizatora turnira u Doboju traje od 1996. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC