• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fedex o Džeksonu: Htio sam na njegov koncert

Vijest o smrti svjetske pop zvijezde Majkla Džeksona zasjenila je sve ostale događaje, uključujući i mečeve na Vimbldonu.

 Fedex o Džeksonu: Htio sam na njegov koncert  Izvor: MONDO

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Švajcarac Rodžer Federer ispričao je novinarima kako je kao klinac očajnički želio da ide na Džeksonovo koncert u Bazelu.

"Bilo je to 1988. ili 1989. godine u Bazelu. Vladalo je veliko uzbuđenje zbog njegovog koncerta. Išao sam sestrom do stadiona, ali smo ostali ispred, jer nismo uspjeli da uđemo. Volim njegovu muziku... Ovo je veoma tužan trenutak za svjetsku muzičku scenu. Džekson je uspio da dopre do mnogo ljudi, pa i do mene. I dalje ću uživati u njegovoj muzici", rekao je 27-godišnji Federer.

Ni Serena Vilijams nije ostala imuna na vijest iz Los Anđelesa. Sa Majklom Džeksonom se nekoliko puta srela i prisjetila se da je bila veoma uzbuđena kada ga je prvi put upoznala.

"Ne postoje riječi kojima bih opisala svoj šok. Jednostavno, on je bio prava ikona. Bila mi je čast što sam se sretala sa njim. Vjerujem da je svako ko je imao priliku da priča s njim bio oduševljen. Kada sam ga prvi put vidjela, počela sam u sebi oduševljeno da govorim 'O, Bože, to je on, to je on...'. Majkl je za mene bio najveća među svim zvijezdama", rekla je mlađa od sestara Vilijams.

Sve pjesme Majkla Džeksona obožava, ali izdvaja spot za pjesmu "Triler". "To je najbolji spot ikada. Tada je započeo jedan novi trend, ples, pjesma, ma, sve u kompletu...".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC