• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Opet sam stara, sa osmijehom na licu

"Drago mi je što se opet zabavljam na terenu, jer ne želim da budem kao neke devojke koje izgledaju kao roboti", kaže jelena janković.

 Džej Džej: Opet sam stara, sa osmijehom na licu Izvor: MONDO

Englezi su Jeleni Janković dali nadimak "kraljica drame", zbog njenih neizvjesnih i nepredvidljivih mečeva, ali ovoga puta na Vimbldonu ona djeluje ubjedljivo.

Poslije nešto težeg meča u u prvom kolu protiv Julije Gerges, Jelena je u narednoj rundi "počistila" sa terena Ivetu Benešovu i potvrdila da se vraća u odličnu formu.

Ta dva trijumfa su učvrstila Jelenino samopouzdanje, pa ovih dana u Londonu srpska teniserka ne skida osmijeh sa lica. Raspoloženju doprinosi i vesela atmosfera u kući Jankovića u Vimbldonu.

"Iznajmili smo lijepu kuću u blizini Vilidža. Neću da kažem gdje je tačno, ali nek se zna da je u njoj živio veliki šampion. Miran je kraj i imam privatnost. Smetalo bi mi, na primjer, da me slikaju paparaci kako iznosim smeće ili nešto tako. Ovako, dosta vremena provodim u lijepom kutku u dvorištu, gdje se nalazi svojevrsna staklena bašta s puno cvijeća. Mama i ja često tamo čitamo knjige, pijemo kafu i opuštamo se. Dobro je što je ona tu, jer dok nije bila, brat i ja smo morali da se dovijamo za spremanje hrane u kuhinji kako znamo i umijemo. Sada konačno imamo nešto konkretno da jedemo", izjavila je Jelena za "Sport" kroz osmijeh.

Džej Džej tvrdi da postoje stvari koje ne voli da mijenja, ako sve krene kako treba, ali da nije sujeverna.

"Nisam sujeverna i opterećena tim stvarima. Na primjer, znam da je Ivanišević svojevremeno išao samo u jednu istu kabinu u toaletu u klubu. Ako je ona bila zauzeta, stajao je ispred i čekao, ne želeći da iskoristi nijednu drugu iako je većina njih bila prazna. Opet, postoje rituali koje ne volim da mijenjam. Tako, lopticu uzimam sa desne strane terena, mada, kada mi dobro krene ne obazirem se pretjerano na to".

Iako su mnogi komentarisali da je nepravedno da bivša broj jedan igra na nekim manjim terenima, Jelena tvrdi da njoj ne smeta što joj organizatori ne dodjeljuju Centralni ili neke atraktivnije terene.

"Nebitno mi je gdje igram. Da li je to parking, Orandž park ili nešto treće. Nisam opterećena tim stvarima. Važno je da se smijem, jer to sam ja, takva je moja ličnost. Ona djevojka u proteklih nekoliko mjeseci nije bila prava Jelena. Drago mi je što se opet zabavljam na terenu, jer ne želim da budem kao neke devojke koje izgledaju kao roboti, uprkos svim njihovim pobjedama", naglasila je Džej Džej, koja će meć trećeg kola protiv Amerikanke Melani Udin igrati na terenu broj tri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC