• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijski golfer bodri Anu na Vimbldonu

Po britanskim medijima, uspješni nastupi Ane Ivanović na ovogodišnjem Wimbldonu su zbog podrške australijskog golfera Adama Skota.

 Australijski golfer bodri Anu na Vimbldonu Izvor: MONDO

Skot, sa kojim se srpska teniserka upoznala krajem prošle godine u Australiji gdje su zajedno reklamirali Roleks satove, otkazao je nastup na prestižnom golferskom turniru Tajgera Vudsa i doputovao u Evropu.

On je britanskim medijima izjavio da je stigao na Stari kontinent kako bi posjetio majku koja tu živi, ali je iskoristio priliku da "skokne" do Vimbldona.

On je posmatrao meč Ane Ivanović i Sare Erani u drugom kolu u društvu teniserkinog brata Miloša iz specijalne lože u kojoj obično sjede članovi porodice i najuži krug prijatelja i saradnika.

Adam Skot poslije meča nije želio da komentariše posjetu Aninom meču, dok je Ivanovićeva iznenađena što su novinari primjetili prisustvo australijskog golfera u Londonu, ostala "zakopčana".

"To je zaista privatna stvar i u ovom trenutku ne bih željela bilo šta da pričam o tome", naglasila je 12. igračica svijeta.

Ana i Adam su pažnju svjetske javnosti skrenuli uoči ovogodišnjeg Australijan Opena, kada su više puta viđeni zajedno na plivanju (na fotografiji).

Mediji su pisali da je upravo 29-godišnji profesionalni golfer razlog njenog raskida sa kolegom Fernandom Verdaskom. Ana i Adam nisu htjeli da potvrde tu priču, ali ni da je demantuju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC