• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆ ŠAMPIONA: Počinje borba za titule

Vaganjem boraca završena i posljednja formalnost pred Noć šampiona. Borbe za evropske i svjetske titule mogu da počnu!

 NOĆ ŠAMPIONA: Počinje borba za titule Izvor: MONDO

Banjaluka je spremna za spektakl Noć šampiona, koji će se u nedjelju održati na Gradskom stadionu u Banjaluci, a u subotu je u rafting klubu Kanjon održano i zvanično vaganje boraca.

Čast da se prvi predstave publici imali su Poljak Kamil Sokolovski i njegov protivnik Denis Marjanović iz Banjaluke koji će se boriti za titulu evropskog prvaka u lou kiku u verziji WKA do 90 kilograma.

Marjanović je istakao da je sve podredio ovom meču i da će u pet rundi po tri minuta dati sve od sebe da pobijedi Sokolovskog koji u dosadšnjoj profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i osam poraza.

„Sve smo podredili ovom meču. Pružiću svoj maksimum i nadam se najboljem, odnosno osvajanju titule“, kratko je rekao Marjanović poručivši da će više reći u nedjelju u ringu.

Ninić u pohodu na trostruku krunu

Meč večeri na Noći šampiona u nedjelju biće borba Draženka Ninića i Marokanca s belgijskim pasošem Jinisa Budruza za titulu svjetskog prvaka u lou kiku u kategoriji do 83 kilograma u WKA federaciji.

Trijumfom pred domaćom publikom Ninić bi ujedinio tri svjetske titule pošto je već šampion u u WAKO federaciji, te asocijaciji WMTA. Banjalučki borac istakao je da je spreman za, kako je istakao, “najteži meč u karijeri”.

„Imao sam priliku da gledam Budruza na internetu i on je jedan od najboljih boraca u ovoj kategoriji. Biće ovo težak meč, ali ja sam spreman i uradiću sve da ovo bude dobra borba. Oni su došli da uzmu titule, a mi ćemo se potruditi da tako ne bude“, rekao je Ninić.

Njegov protivnik Jinis Budruz izjavio je da poznaje svog protivnika i najavio borbu koja neće razočarati banjalučku publiku.

„Znam da je Ninić veoma dobar i poznat borac, ali uradiću dobru borbu pa ćemo vidjeti šta će biti“, kratko je rekao Marokanac.

Delić na „Ludog bika“

Osim borbi za titule u lou kiku Banjalučani će imati priliku i da vide jedan veliki bokserski meč. Banjalučanin Goran Delić u nedjelju će se protiv Italijana Mikelea de Mea boriti za dve svjetske titule. On će braniti titulu u kruzer kategoriji u verziji UBO, ali i ujedno napasti titulu u jednoj od najjačih bokserskih federacija WBF..

„De Meo je dobar borac o čemu govori i podatak da je u dosadašnjih 11 borbi samo jednom poražen. Odradio sam dobre pripreme i ne bih da prognoziram ishod meča, mogu samo da kažem da ću dati sve od sebe da pojasevi ostanu u Banjaluci“, rekao je Delić pred ovaj meč.

On neće imati lak zadatak pošto će na drugoj strani stajati Italijan koga su zbog njegovog stila borbe prozvali „Ludi bik“, a De Meo ne namjerava da ode iz Banjaluke praznih ruku.

„Čast mi je što sam u Republici Srpskoj i Banjaluci. Pripremao sam se za ovaj meč trenirajući sa čuvneim Aleksejom Aleksejevim i uradiću sve da pobijedim, a nadam se da će to biti dobra borba i za gledaoce“, optimista je De Meo.

Spektakl Noć šampiona počinje u nedjelju u 20.30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci, a nešto ranije će biti održane i uvodne borbe.

Nakon borbi za titule evropskog i svjetskog prvaka, oko 22.45 časova banjalučka publika moći će da uživa u koncertu estradne zvijezde Lepe Brene.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC