• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rosberg: Vilijams "šiša" Ferari

"Naši uspjesi su pokazatelj da su svi u timu odlično radili svoj posao. Potukli smo Meklaren, a sada je na redu Ferarijev ‘crni konj’", kaže Nijemac.

 Rosberg: Vilijams "šiša" Ferari Izvor: MONDO

Vozač Vilijamsa Niko Rosberg oduševljen je petim mjestom svog tima u konkurenciji konstruktora Formule 1, rekavši da će do kraja sezone sigurno "prešišati" i slavni italijanski Ferari.

Poslije osam trka u "najbržem cirkusu" ove sezone, Vilijams se našao u "sendviču" između Meklarena na šestom i Ferarija na četvrom mjestu, sa 10.5 bodova zaostatka za "skuderijom", a 2.5 poena viška u odnosu na britanski tim.

"Lijepo je vidjeti Vilijams kako više ne zaostaje za ‘velikim imenima’ Formule 1. Siguran sam da ćemo do kraja sezone uspjeti da prešišamo i slavni Ferari", izjavio je njemački vozač za "Autosport".

Prema njegovim riječima, uspjeh Vilijamsa je još veći obzirom na skroman budžet pomenute ekipe u odnosu na velikane ovog sporta.

"Naši uspjesi su pokazatelj da su svi u timu odlično radili svoj posao. Trenutno smo na petoj poziciji u konkurenciji konstruktora, potukli smo Meklaren, a sada je na redu Ferarijev ‘crni konj’".

Rosberg je dodao da mu je napredak Vilijamsa u svim segmentima stvorio dilemu – ostati ili otići na kraju sezone.

"To je jako teško pitanje u ovom trenutku. Ekipi dobro ide, a ja se dobro osjećam kao član Vilijamsa", zaključio je Rosberg.

Nijemac je na poslednje dvije trke za Velike nagrade Turske i Velike Britanije osvajao peta mjesta, a u generalnom plasmanu vozača je na sedmoj poziciji sa 15.5 bodova.

Naredni Gran pri vozi se 12. jula pred njegovim navijačima na stazi u Nirburgringu za Veliku nagradu Njemačke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC