• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (EL): Srpkinje bez izgubljenog seta u Grčkoj

Poslije 3:0 u petak, istim rezultatom Srpkinje su nadigrale Grkinje 24 sata kasnije u poslednjoj, 12. utakmici šestog vikenda EL.

 ODBOJKA (EL): Srpkinje bez izgubljenog seta u Grčkoj Izvor: MONDO

Dva dana, dva meča, a nijedan set domaćoj reprezentaciji. Srpske odbojkašice na sjajan način završile su takmičenje u Grupi A Evropske lige i potvrdile ranije obezbijeđen plasman na završni turnir.

U Lamiji, poslije 3:0 u petak, istim rezultatom Srpkinje su nadigrale Grkinje 24 sata kasnije u poslednjoj, 12. utakmici šestog vikenda EL - 3:0 (25:17, 25:20, 25:15).

"Slabije smo odigrali drugi meč, to je posljedica umora ali i nešto bolje igre Grčke. Mi smo igrali u drugačijem sastavu nego prvu utakmicu, ali je i nova postava uspjela da ispuni sve zadatke. Ni jednog trenutka pobjednik nije dolazio u pitanje, pa smo zadovoljni vikendom i utakmicama odigranim u Lamiji", izjavio je Branko Kovačević, koji se nalazi u ulozi trenera reprezentacije u odsustvu Zorana Terzića.

U subotu će biti poznato koja reprezentacija će, uz srpsku, igrati na Fajnal for turniru (Kajzeri, Turska - 11. i 12. jul), kada bude završen drugi meč između Bugarske i Španije. Oba tima imaju identičan skor (6-5) i pobjednik će se pridružiti Srpkinjama.

U drugoj, Grupi B, situacija je mnogo komplikovanija i tamo timovi Turske, Francuske i Rumunije imaju šanse za plasman na finalni turir, dok je Velika Britanija otpisana.

GRUPA A: Srbija 10-2, Španija 6-5, Bugarska 6-5, Grčka 1-11.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC