• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadalu prijeti kraj karijere?!

Teniski stručnjak Sven Gronefeld i jedan od najboljih svjetskih ljekara za sportske povrede Šon Korvin tvrde da Rafaelu Nadalu prijeti kraj karijere!

 Nadalu prijeti kraj karijere?! Izvor: MONDO

Prvi reket svijeta zbog povrede koljena propustio je ovogodišnji Vimbldon na kome je trebao da brani titulu, što, po mišljenju trenera Ane Ivanović i Fernanda Verdaska, španskog tenisera više boli od same povrede.

"Nikad nisam čuo da tako mladog tenisera ozbiljno muče problemi s tendinitisom kolena. Nadal je jedinstven slučaj i mogu samo da zamislim kako mu je teško da kod kuće gleda Vimbldon na kojem je trebao da brani trofej. To ga vjerujem boli više od kolena", izjavio je Groneveld za britanski "Gardijan".

Po pitanju Nadalove dalje karijere, veoma pesimistične prognoze rekao je jedan od vodećih ljekarskih autoriteta u svijetu sporta.

"Iako Španac ima samo 23 godine, njegova koljena se ponašaju kao da je deset godina stariji. Tendenitis u oba koljena muči Nadala već dvije godine i dovoljno je samo da pogledate broj vrhunskih sportista koji su morali da odu u penziju, da shvatite šta i njemu prijeti. Problem je što koljena više ne mogu da izdrže visok intenzitet treninga, a poslije toga dolazi do pada forme i sve lošijih rezultata", izjavio je Korvin.

Nadal je i dalje vodeći na ATP listi, ali će se eventualnim trijumfom u Sveengleskom klubu ponovo na čelu svjetske rang liste vratiti Rodžer Federer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC