• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Srbija uskoro dobija novog selektora

Autor mondo.rs

Rukometni savez Srbije objavio je da će u septembru doneti konačnu odluku o tome ko će ubuduće sedeti na klupi muškog nacionalnog tima.

Muška rukometna reprezentacija Srbije dobiće novog seletora selektora, nakon što je Vladan Matić polovinom juna najavio ostavku na tu funkciju.

IIz Rukometnog saveza Srbije najavljeno je da će uskoro Matićevo mesto na klupi nacionalnog tima biti povereno nekom drugom stručnjaku, odnosno bivšem asu.

"U skladu sa zaključima Upravnog odbora u sklopu aktivnosti za izbor selektora preliminarno se razmatraju mogućnosti i obavljaju konsultacije i razgovori oko vise poznatih rukometnih imena", naveo je predsednik RSS Velimir Marjanović u saopštenju.

Među kandidatima su Dejan Perić, Lino Červar, Nenad Peruničić, Velja Petković, Huan Karlos Pastor, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković, Nenad Kljajić, Ljubomir Vranješ i
još nekoliko imena.

"Nakon sagledavanja mogućnosti biće obavljeni konkretni razgovori sa nekoliko mogućih kandidata kako bi UO u septembru doneo konačnu odluku. U obzir će se uzeti stav da je cilj plasman na Olimpijske igre, ali i finansijski uslovi kao i želja da se kroz stručni štab stvaraju nova selektorska imena", dodao je Marjanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC