• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša otkazala NOĆ ŠAMPIONA

Manifestacija "Noć šampiona", kao i koncert Lepe Brene na Gradskom stadionu u Banjaluci otkazani su zbog vremenskih neprilika.

 Kiša otkazala NOĆ ŠAMPIONA Izvor: MONDO

“Tehnika nažalost nije izdržala nevrijeme u Banjaluci. Prijedlog organizacionog odbora je da se ona održi naredne subote, ali potrebno je da se to definitivno još dogovori sa menadžerima Lepe Brene. O novom terminu održavanja manifestacije bićete obaviješteni u narednim danima", izjavio je za MONDO portparol manifestacije Ljubinko Spasojević.

Na ovoj sportsko-zabavnoj manifestaciji trebale su biti održane tri borbe za svjetskog i evropskog prvaka u kik-boksu i boksu, nakon čega je trebao da bude održan koncert estradne zvijezde Lepe Brene.

Draženko Ninić trebao se boriti sa Marokancem Jinisom Budruzom za titulu svjetskog prvaka u lou-kiku u WKA federaciji, a Denis Marjanović sa Poljakom Kamilom Sokolovskim za evropsku titulu u verziji WKA.

Otkazana je i borba banjalučkog boksera Gorana Delića i Italijana Mikele De Mea. Delić je trebao da brani titulu svjetskog prvaka u kruzer kategoriji u verziji UBO, ali i napadne titulu u verziji WBF.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC