• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić: Zagrijavanje za Arenu

Sve je bilo sjajno u nedjelju uveče u novosadskom SPENS-u. Podrška sa tribina bila je presudna!

 Grbić: Zagrijavanje za Arenu Izvor: MONDO

Atmosfera na tribinama i neosporna želja reprezentativaca Srbije da pobijede Argentinu proizveli su odličnu igru izabranika selektora Igora Kolakovića, iz koje je proistekao ubjedljiv trijumf 6. kolu Grupe B Svjetske lige - 3:0 (25:15, 27:25, 25:19).

"Podrška sa tribina bila je presudna da na startu meča zaigramo silovito", počeo je Kolaković.

"Od početka se vidjelo se da igrači koji nisu nastupali prethodnih vikenda, nose u sebi nevjerovatnu dozu svježine i želje za pobjedom. Zadovoljan sam, ali ne toliko pobjedom, koliko prikazanom igrom i zalaganjem, koju su ispoljili svi igrači. Vidjelo se da su Gerić, Miljković i Grbić izuzetno ambiciozno zaigrali, a to su osjetili i ostali momci pa su samo nastavili njihovim putem, čime sam posebno zadovoljan", zaključio je Igor Kolaković.

Srbija je konačno igrala u kompletnom sastavu sa povratnicima, kapitenom Nikolom Grbićem, Ivanom Miljkovićem i Andrijom Gerićem.

"Odigrali smo dobro u kontinuitetu i time sam najzadovoljniji. Ovo je tek početak, jer sam s timom odradio svega nekoliko treninga i na nama je sada da se što bolje uigramo za naredne mečeve. Biće vremena da sve dođe na svoje, do finalnog turnira u Areni", ocijenio je Nikola Grbić.

Razumljivo, Argentinci su bili nezadovoljni.

"Utakmica je bila totalno jednosmjerna, a u glavnim ulogama bili su odbojkaši Srbije. Izgubili smo ritam na startu i nikako nismo mogli da se vratimo u igru. Nismo bili na nivou prvog meča, a Srbija je pokazala da se s pravom nalazi među najboljim selekcijama na svijetu. Videli smo kako igra Grbić kad je raspoložen, kao i cijeli njihov tim i sada vidimo koliko još treba da radimo i učimo", istakao je argentinski selektor, Havijer Veber.

Razočaranje nije krio ni Danijel Kiroga, kapiten "gaučosa".

"Bio je ovo i potpuno drugačiji meč od onog dva dana, prije svega, jer je Srbija odigrala s najjačom postavom. Prvi set je bio veoma loš za nas, drugi nešto bolji, a u trećem ponovo sivilo u našim redovima. Srbija je odigrala bez greške i ovaj meč nam je za nauk o tome, koliko još treba da radimo, da bismo mogli da se suprotstavimo nadahnutim ekipama iz svjetskog vrha", izjavio je Kiroga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC