• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms Bond navija za Mareja

Britanac Endi Marej ove godine nada se tituli u Vimbldonu, a među svojim navijačima ima i ni manje ni više nego - Džejmsa Bonda!

 Džejms Bond navija za Mareja Izvor: MONDO

Škotski glumac Šon Koneri, po mnogima najbolji koji je ikada glumio tajnog agenta 007, poželio je Mareju sreću u njegovom pokušaju da postane prvi Britanac kome je uspjelo da osvoji Vimbldon još od 1936. godine kada je to učinio Fred Peri.

Koneri je pozavo telefonom Mareja i čestitao mu na dosadišnjim razultatima poželjevši mu mnogo sreće u nastavku takmičenja na travnatim terenima Ol Inglend kluba.

„Šon Koneri me nazvao da mi čestita i poželi sreću. To je mnogo ljepše nego kad vas pozovu da vam ponude novi paket telefonskih usluga“, napisao je Marej na svojoj stranici na društvenoj mreži Tviter.

Koliku podršku dvadesetdvogodišnji Marej ima u Londonu pokazuje i činjenica da je samo nekoliko dana ranije dobio pismo podrška od britanske kraljice.

Trijumfu Mareja na Vimbldonu radovali bi se i mnogi kladioničari. Kasa čuvene kladionice Viliam Hil bila bi „lakša“ za milion funti ukoliko mladi Škot pobijedi u finalu, objavili su mediji na Ostrvu.

Neki od kladioničara, poput Majka Gritisa iz Klajda takav ishod prognozirali su još 2004. godine uplativši novac na tada sedamnaestogodišnjeg Mareja.

Njegovih 80 funti sada bi moglo da se pretvori u 16.000!

Sljedeća prepreka Mareja u jurišu na titulu nezvaničnog prvaka svijeta je Švajcarac Stanislas Vavrinka s kojim igra u ponedjeljak poslijepodne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC