• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Ljepota ispred talenta

Nekada su prioritet nastupa na centralnom terenu Vimbldona imale igračice po rejtingu, dok im sada vrata otvaraju atraktivni izgled i ljepota.

 VIMBLDON: Ljepota ispred talenta Izvor: MONDO

Svojevremno su šansu da zaigraju na centralnom terenu Vimbldona dobijali najbolji igrači, ali se čini da je poslednjih godina talenat ustupio mjesto fizičkom izgledu takmičarki, piše britanski "Dejli mejl".

List navodi da su Argentinka Žizela Dulko (45. na WTA listi, na fotografiji), Rumunka Sorana Kirstea (27. na listi) i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka (osma teniserka svijeta) nekoliko puta igrale na centralnom terenu, dok su Amerikanka Venus Vilijams (treća) ili Dinara Safina (prva na listi) igrale na "periferiji".

"Uvijek se trudimo da postavimo britansku igračicu na što 'jači' teren, a razlog je, naravno, veći interes i gledanost. Slično je i sa atraktivnim igračicama", prenio je "Dejli mejl" riječi jednog od ljudi iz organizacije turnira.

Ruskinja Safina je priznala da nije oduševljena ovakvim stavom organizatora.

"Nisam zadovoljna i mislim da to nije pravedno, ali nisam ja ta koja određuje raspored", rekla je najbolja teniserka svijeta.

I Safina i sestre Vilijams, Serena i Venus, kao i Azarenka igraće u četvrtfinalu Vimbldona, za razliku od Dulko, Kirstee i Šarapove koje su završile takmičenje na Vimbldonu.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC