• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Pune tribine čekaju srpske tenisere

Autor mondo.rs

Meč za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, Indija - Srbija, po saopštenju organizatora, igraće se pred oko 5.000 gledalaca u Bangaloru.

Loši vremenski uslovi i oko 5.000 navijača biće dodatan protivnik srpskim teniserima u duelu sa Indijom.

Meč za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa igraće se od 12. do 14. septembra u Bangaloru, a žreb će se obaviti u četvrtak.

Po saopštenju organizatora, sve ulaznice su rasprodate, tako da Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić neće imati lak posao. Uz to, kiša im remeti program rada...

Današnji trening prekinut je posle dva sata zbog padavina.

"Uslovi za igru su teški jer je teren brz, velika je vlažnost vazduha, ali za sada svi igrači koji su u Bangaloru rade dobro. Trenirali smo dva sata punim tempom, a zatim je kiša prekinula trening", rekao je Obradović.

U Bangalor su već doputovali Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, selektor Bogdan Obradović i ostatak stručnog štaba, dok će se Nenad Zimonjić priključiti ekipi u noći između ponedeljka i utorka.

"Putovanje je dobro prošlo, pa je tim odmoran doputovao u Bangalor. Domaćin nam je priredio sjajnu dobrodošlicu, a na nama je da dobro radimo i da se pripremimo za važan meč protiv Indije. Došli smo nedelju dana ranije da bismo se maksimalno spremili, jer su uslovi za igru u Bangaloru teški zbog nadmorske visine koja je viša od 800 metara", rekao je Obradović.

"Velika je vlažnost, igra se pod otvorenim nebom i neće biti lako, ali probaćemo od prvog poena da dominiramo u meču. (Somdev) Devarman i (Juki) Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, a u dublu ćemo videti ko će igrati sa (Nenadom) Zimonjićem", dodao je Obradović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC