• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veselo uoči otvaranja Univerzijade

Srpsku reprezentaciju na defileu predvodila odbojkašica Jelena Nikolić. Takmičar sa Tajlanda nosio natpis "Samo sloga Srbina spasava"!

 Veselo uoči otvaranja Univerzijade Izvor: MONDO

Mnogobrojni Beograđani pozdravili su svečani defile učesnika 25. ljetnje Univerzijade, koja će tokom narednih 12 dana biti održana u glavnom i okolnim gradovima Srbije.

Aplauzima i uzvicima "Srbija, Srbija" posmatrači su pozdravili domaće reprezentativce koji su krenuli na kraju defilea od hotela "Holidej In" do Beogradske arene.

Takmičare iz Srbije predvodila je kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Jelena Nikolić. Ona je ujedno nosila zastavu države domaćina.

Tajlanđanin objasnio!

Defile je počeo u 17 časova, a u njemu se našlo oko 7.000 učesnika, koji reprezentuju 144 zemlje sa pet kontinenata na najmasovnijem sportskom takmičenju poslije ljetnje Olimpijade.

Predstavnici Mađarske tokom defilea su nekoliko puta uzviknuli "Živela Srbija", sportisti iz Portugala nosili su transparent sa natpisom "Hvala Beograde", a takmičar sa Tajlanda natpis "Samo sloga Srbina spasava"!

Predstavnici Urugvaja imali su transparent sa natpisom "Hvala Srbijo, Urugvaj te voli".

Zanimljivo je da su građani burnim aplauzima pozdravili reprezenatitivce Rusije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Narodne Republike Kine.

Polazak takmičara ispred "Holidej Ina" ispraćen je bacanjem konfeta, a ka Areni se prva uputila ekipa Avganistana, zatim Azerbejdžana, Albanije, Angole...

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC