• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Još jedna velika ekipa stiže u Borik

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Poslije duela sa Vespremom rukometaši Borca u srijedu će u nastavku SEHA lige odmjeriti snage sa skopskim Vardarom. "Igraćemo slično kao protiv Vesprema", poručuju u taboru Borca m:tel.

 SEHA: Još jedna velika ekipa stiže u Borik Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometaši Borca m:tel poraženi su u subotu od Vesprema rezultatom 33:29, ali su pružili dobru partiju i tako se odužili banjalučkoj publici.

U srijedu će Banjalučani ponovo imati priliku da gledaju dobru rukometnu predstavu i atraktivnog protivnika jer Borcu m:tel u goste dolazi skopski Vardar, na utakmicu 2. kola SEHA lige.

Kao i pred meč sa Mađarima, u Borcu se ne zanose obećanjima o pobjedi, već žele da pruže dobru igru, kakvu su pružili u prva dva kola, protiv Meškova u Brestu i Vesprema u Banjaluci.

"Mi ćemo opet pokušati sa agresivnom varijantom odbrane 5-1, naše dvojke će izlaziti više na njihove bekove Lackovića i Gorboka, pošto su oni u toj ekipi jedini šuteri i najopasniji po gol. Igraćemo malo pliće prema desnim bekovima, a u napadu moramo strpljivom i kolektivnom igrom da stvaramo šanse. Moramo da uzmemo u obzir da igramo uz Vesprem možda protiv najkvalitetnije ekipe i kao protiv Vesprema moraćemo da se odreknemo polukontre da bi poštedili naše ključne igrače d a bi oni mogli da izdrže 50-60 minut.a Ekipa Vardara igra jako čvrstu odbranu o čemu svjedoči i podatak da im je u nedavnom derbiju Metalurg dao samo šet golova za poluvrijeme", rekao je trener Borca Igor Rađenović.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Igrači Borca igraće protiv svjetskih zvijezda u dresu Vardara.

"Vardar ima u svom sastavu 16 stranaca, od 20 registrovanih igrača. Banjalučka publika ima priliku da opet u Boriku gleda najveće zvijezde svjetskog rukometa, Lacković, Šterpik, Timur Dibirov, koji je najbolje krilo na svijetu, da ne nabrajam ostale...".

Urpkos porazima u prva dva kola, igrom Borca m:tel zadovoljni su i navijači i trener Rađenović.

"Sigurno da kada odigrate dobro protiv takvih ekipa morate biti zadovoljni i kada izgubite", rekao je Rađenović.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Bek Borca Stefan Janković pozvao je publiku da podrži njegovu ekipu u Boriku.

"Mislim da nas očekuje jedan izuzetno težak i naporan meč jer nam dolazi druga po kvalitetu ekipa u SEHA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna i iskusna igrača. Pozivam navijače da dođu na utakmicu, da nas podrže i da sa našom borbenošću i angažovanošću na terenu pružimo što bolju igru. Imali smo slobodan vikend, terapeut je odradio svoje i svi igrači su odmorni i spremni za sutrašnju utakmicu", poručio je Janković.

Utakmica između Borca m:tel i Vardara igra su u srijedu u Boriku sa početkom u 20 časova, iako je u ranijim najavama stajala satnica od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC