• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Vardar prejak za Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca poraženi su 31:22 u meču zvanično drugog kola SEHA lige.

 SEHA: Vardar prejak za Borac m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Ekipa Borca doživjela je treći poraz zaredom u regionalnoj ligi, a ovog puta bolji od njih bili su rukometaši skopskog Vardara.

Poraz, međutim, vjerovatno neće pretjerano zabrinuti ni Borčeve navijače ni trenera Rađenovića s obzirom da su protiv Meškova i Vesprema pružili prilično dobru partiju, te činjenicu da je Vardar realno mnogo kvalitetnija ekipa i da bi bilo koji drugi ishod bio pravo iznenađenje.

Igrači Borca, vjerovatno još umorni od bitke sa Vespremom, u srijedu su odolijevali Vardaru tek prvih 15 minuta, do 5:5, a onda je uslijedila serija makedonskog kluba 4:0 i to je bio početak kraja.

Dobrivoje Marković bio je najraspoloženiji pojedinac gostiju u prvom dijelu i upravo poslije njegova dva vezana gola za 15:9 otišlo se na odmor, a Vardar je u nastavku nastavio u istom ritmu.

Nisu Borčevi igrači imali rješenja za raspoloženog golmana Strahinju Milića, koji je na kraju imao učinak od 15 odbrana, a čak se u 40. minutu upisao i u strelce pogodivši protivničku mrežu preko cijelog terena. Njegov potez, naravno, nagrađen je aplauzom banjalučke publike.

Branislav Obradović "vukao" je Borac svojim golovima (ukupno pet), ali nisu Banjalučani mogli da vrate neizvjesnost u meč protiv učesnika Lige šampiona.

Trener Borca na kraju je pružio priliku i mlađim igračima koji su to iskoristili, pa je Ćeranić upisao tri pogotka, a Nježić jedan. Njih dvojica bili su strelci posljednja dva gola za Borac, a meč je zaključio Pribak golom za konačnih 31:22.

U ekipi Borca Obradović je postigao pet, Ćeranić, Nikolić i Janković su postigli po tri, a pobjedničku ekipu predvodili su Marković sa sedam golova, dok je pet golova postigao Filip Lazarov, mlađi brat Kirila Lazarova, rukometaša Barselone.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

 "Čestitam ekipi Vardara na pobjedui želim im sreću u SEHA ligi i posebno u Ligi šampionu. Vardar je igrao agresivnu zonu 6-0, dobro su analizirali našu igru na šta mi nismo odgovor. Već u 25. minuta smo pali, što su gosti iskoristili i rutinski priveli utakmicu kraju", rekao je poslije utakmice trener Borca Igor Rađenović.

Igrač utakmice Strahinja Milić rekao je da je njegova ekipa ostvarila zacrtano.

"Odigrali smo na našem nivou. Sve što smo željeli uspjeli smo da realizujemo i rezultat je na kraju došao. Utkamica protiv dobre ekipe Borca bila nam je odlična priprema za sljedeći duel u SEHA ligi protiv Vesprema", rekao je čuvar mreže Vardara, a s tim se složio i trener gostujuće ekipe Raul Gonzales.

"Srećni smo što smo gostovali u Banjaluci i ostvarili trijumf. Mlada ekipa Borca je dobra, vodi je dobar, mlad trener. Ovo je bila dobra uvertira za meč sa Vespremom", rekao je Gonzales.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC