• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borba za opstanak: Srbija - Indija

Autor mondo.rs

Pred našom Dejvis kup reprezentacijom je izuzetno važan vikend u Indiji. Duel dve selekcije počeće u petak Dušan Lajović i Juki Bambri.

 Borba za opstanak: Srbija - Indija Izvor: MN PRESS

Žrebom u Bangaloru, u četvrtak je najavljen duel Dejvis kup reprezentacija Srbije i Indije. Pobednik ostaje u Svetskoj grupi.

Serija mečeva počeće u petak, okršajem Dušana Lajovića i Jukija Bambrija, od 11.30 časova po srednjoevropskom vremenu. Posle njih, na teren će izaći Filip Krajinović i Somdev Devarman.

Meč Srbije i Indije biće odigran od 12. do 14. septembra u trećem najvećem indijskom gradu, gde će u subotu od 15.00 časova nastupiti dublovi Nenad Zimonjić - Ilija Bozoljac protiv Rohana Bopana i Leandra Paesa.

Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju od 12.30, igraju se uzvratni mečevi u singlu: Lajović - Devarman i Krajinović - Bambri.

Selektor Obradović najavio je da će prvog dana sigurno igrati prijavljeni igrači. Žrebom je zadovoljan.

"Zadovoljan sam time što će Lajović prvi izaći na teren, naš prvi igrač protiv njihovog drugog, neka da Bog da otvori taj meč dobro i da počnemo prvi dan sa vođstvom. To bi psihološki puno značilo timu. Biće jako teški uslovi za igru, bez obzira na sve vremenske uslove, atmosferu koja nas čeka... Indijci su sigurno nešto pripremili za navijanje, biće izuzetno teško, ali sam ubeđen da smo tim koji će moći da prevaziđe njihovo frenetično navijanje i da nađe pravu energiju", podvukao je.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC