• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆ ŠAMPIONA: Ninić protiv Medoukalija

Draženko Ninić dobio je novog protivnika u borbi za titulu svjetskog prvaka u WKA federaciji i 8. jula boriće se protiv Francuza Hišema Medoukalija.

 NOĆ ŠAMPIONA: Ninić protiv Medoukalija Izvor: MONDO

Ninić je trebao da se 28. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci bori protiv Marokanca Jasina Budrouza ali je manifestacija “Noć šampiona” zbog loših vremenskih uslova pomjerena za 8. juli, da bi nekoliko dana pred borbu došlo i do promjene protivnika.

“Marokanac Jasin Budrouz zbog privatnih problema neće izaći na megdan našem proslavljenom kik-bokseru. Umjesto njega WKA federacija nam je ponudila Francuza alžirskog porijekla Hišema Medoukalija koji će odmjeriti snage sa Ninićem u kategoriji do 86 kilograma”, rekao je generalni menadžer manifestacije Miloš Ninković.

Medoukali je rođen 24. septembra 1981 godine. Visok je 183 cm, a težak 81 kg. U svojoj karijeri ima 29 profesionalnih mečeva. Iz 24 meča je izašao kao pobjednik dok je 5 puta poražen. Bio je dvostruki svjetski prvak u kategoriji do 81 kg i to 2006. (Benidorm Španija) i 2007. godine( Karlsrue Njemačka).

Trijumfom pred domaćom publikom na Gradskom stadionu u Banjaluci 8. jula Ninić bi ujedinio tri svjetske titule pošto je već šampion u u WAKO federaciji, te asocijaciji WMTA.

Denis Marjanović će iste večeri pokušati da se domogne titule prvaka Evrope u kategoriji do 90 kg u okviru WKA federacije dok će bokser Goran Delić pokušati odbraniti titulu prvaka svijeta u UBO i domoći se titule svjetskog šampiona u okviru jedne od najprestižnijih bokserskih asocijacija WBF, u kruzer kategoriji.

Ninković je dodao da je i uvodni dio programa pretrpio manje promjene pa neće biti boks mečeva koje je kiša u nedjelju prekinula.

Jedina borba u predprogramu, koju će svi posjetioci Gradskog stadiona moći vidjeti u srijedu, jeste kik-boks meč između Srđana Brezara i crnogorca Janka Kuzmana.

«Sve ostalo je nepromijenjeno. Noć Šampiona će oko 20 časova 15 minuta spektakularno otvoriti padobranci PK Banjaluka. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti i reviju koju priprema agencija Energy models, a tačka na i, na Gradskom stadionu, oko 22.30, biće koncert najveće estradne zvijezde na ovim prostorima - Lepe Brene”, istakao je Ninković.

Ulaznice za “Noć šampiona” od 28. juna važe i za novi termin - 8. juli.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC