• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Paškvalin još važe ponude

“Bilo je kontakata sa Partizanom i to je i dalje otvorena opcija”, kaže centar zagrebačke Mladosti o mogućem prelasku u Partizan.

 VATERPOLO: Paškvalin još važe ponude Izvor: MONDO

Fran Paškvalin, za koga se interesuje Partizan, došao je sa univerzitetskom reprezentacijom Hrvatske u Beograd i odigrao na Banjici svoj prvi meč. Izgubio je od Srbije 8:11.

"Lepo je ovdje na Banjici", rekao je Paškvalin za MONDO, upitan kako mu se dopada sportski centar, koji je dom vaterpolista Partizana i hram beogradskog vaterpola.

"Znam šta me pitate, ali sve što mogu da kažem jeste da je bilo nekih kontakata sa Partizanom i da je to i dalje otvorena opcija. Treba da sredim i uzmem papire iz Mladosti. Iz tog kluba idem 90 odsto", dodao je mladi hrvatski vaterpolista.

Upitan šta mu je rekao otac, Tomislav Paškvalin, inače proslavljeni vaterpolista i reprezentativac nekadašnje Jugoslavije, kada je saznao da se za njegovog sina interesuje Partizan, Paškvalin junior je odgovorio:

"Samo riječi hvale! Uopšte, ne samo o Partizanu, nego uopšte o vaterpolu u Srbiji. Ovdje je to top sport, pa vidjeli ste koliko je ljudi bilo na ovoj utakmici i to univerzitetskih selekcija, ne vjerujem da bi u Zagrebu bilo više od deset ljudi. Ovdje se vaterpolo prati, uvažava i na kraju krajeva srpska reprezentacija to zaslužuje", rekao je Fran Paškvalin.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC