• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej: Nisam izdržao...

Ljubimac vimbldonske publike Endi Marej ocijenio je da je igrao dobro u polufinalu protiv Endija Rodika, ali da nije iskoristio svoje šanse.

 Marej: Nisam izdržao...  Izvor: MONDO

"Imao sam nekoliko šansi na početku trećeg dijela igre, a zatim u taj-brejku, ali ih nisam iskoristio. Na kraju je meč odlučilo nekoliko poena prilikom Rodikovog servisa. On je servirao veoma, veoma dobro", rekao je Marej poslije poraza rezultatom 1:3 (4:6, 6:4, 6:7, 6:7).

Marej je bio velika nada nacije. Svi na Ostrvu očekivali su da neslavna tradicija bude srušena i da konačno jedan Britanac ponovo slavu Freda Perija, koji je 1936. godine osvoji titulu na Vimbldonu.

Škot je zbog toga u duel ušao pod velikim pritiskom i platio. On čak nije uspio ni da ponovi uspjeh Banija Ostina iz 1938. godine, koji je došao do finala Vimbldona.

"Bio sam pod velikim pritiskom, želio sam da igram dobro. Zbog toga sam možda napravio više grešaka nego što se očekivalo", izjavio je Marej koji je rastužio cijelu Britaniju.

"Mislim da nisam igrao loše, ali, nažalost, na posljednjim gren slem turnirima na kojima sam gubio igrao sam protiv tenisera koji su igrali bolje", rekao je Marej, koji je prošle godine u finalu US Opena izgubio od Rodžera Federera sa 3:0.

Britanac je rekao da se nada da će ga publika na Vimbldonu na isti način podržavati i sljedeće godine.

"Kada se igraju važni poeni važno je da imate veliku podršku publike. Ja sam stvarno imao ove sezone potporu sa tribina tokom cijelog turnira. Nadam se da će tako biti i sljedeće godine", rekao je treći teniser svijeta.

"Brzo ću se oporaviti, popraviću svoju igru i na teren se vratiti snažniji. Ovo je do sada bila uspješna sezona. Naredni gren slem US Open igra se na mojoj omiljenoj podlozi, betonu i to mi je najbolja šansa da popravim utisak i osvojim titulu. Daću sve od sebe da to ostvarim", rekao je Marej.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC