• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANGALORE: Zi Jan zaustavila Džej Džej

Jelena Janković neće igrati u polufinalu turnira u Bangaloreu, pošto je u četvrtfinalu pretrpela poraz od Kineskinje Zi Jan - 3:6, 6:3, 3:6.

 BANGALORE: Zi Jan zaustavila Džej Džej Izvor: MONDO

Za razliku od prethodnog duela sa Sandrom Mamić u kome je sve vreme diktirala tempo, Jankovićeva je protiv Zi Jan imala mnogo više problema.

Uporna Kineskinja je uspela u osmom gemu da stigne do brejka (5:3), a onda veoma brzo i da reši prvi set u svoju korist.

Agresivniji pristup u drugom setu omogućio je Džej Džej da preokrene situaciju na terenu. Ona je već u četvrtom gemu oduzela protivnici servis i stigla do vodjstva od 3:1. Kineskinja je brzo uzvratila, ali je Jelena ipak očuvala prednost i izjednačila rezultat u setovima.

Konačno u odlučujućem setu Zi Jan je ponovo preuzela sve konce igre i nakon ubedljivih 4:0 bez većih problema obezbedila plasman u polufinale, gde će se sastati sa Švajcarkinjom Peti Šnider, koja je ranije nadigrala Akgul Amanmuradovu iz Uzbekistana sa 4:6, 6:4, 7:6.

Turnir u indijskom gradu Bangaloreu igra se za ukupni nagradni fond od 600.000 dolara, a Jelena Janković bila je imenovana za prvog nosioca.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC