• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MI (vaterpolo): Srbi trenirali i uzeli zlato...

"Nismo kukali zbog trećeg mjesta na finalu Svjetske lige u Podgorici. Nećemo ni sada da budemo euforični", kaže srpski selektor Dejan Udovičić.

 MI (vaterpolo): Srbi trenirali i uzeli zlato... Izvor: MONDO

Srbija i nije neka mediteranska zemlja, ali kada je već bila pozvana na Mediteranske igre - onda je znala da u vaterpolu može da računa na medalju.

Kada je već u Peskaru stigao srpski najbolji tim, zlato je bilo na vidiku, a potvrđeno je ubedljivom pobjedom nad Španijom (9:4) u nedelju, 5. jula, poslednjeg dana Igara.

Bila je to osma zlatna medalja za Srbiju, malo kasnije od rukometaša stigla je i deveta, ukupno 35. na MI.

Srpski vaterpolisti tako su se lijepo zabavili. Spojili su lijepo i korisno, osvojili medalju i nastavili pripreme za Svjetsko prvenstvu u Rimu ovog ljeta.

"Nismo kukali zbog trećeg mjesta na finalu Svjetske lige u Podgorici. Nećemo ni sada da budemo euforični, kada je slavlje na Mediteranu u pitanju. Nama je najvažnije da smo popravili igru u odnosu na Svjetsku ligu i da sada znamo na čemu bi trebalo da insistiramo u narednom periodu", nekako mirno je prihvatio zlato selektor Dejan Udovičić, iako je u finalu pobijeđena bronzana reprezentacija sa poslednjeg Svjetskog prvenstva u Melburnu.

"Naravno, čestitam momcima, jer su sve odradili kako smo se dogovorili. Do Rima ima još posla, predstoji nam jak Unikum kup u Budimpešti već sledećeg vikenda", podsjetio je Udovičić da će ovo biti dugo ljeto za "delfine".

"Drago mi je da smo u većem dijelu takmičenja igrali na željenom nivou. Ova ekipa može još bolje. Potrebni su nam rad i strpljenje. U svakom slulčaju poslije bronze u Svjetskoj ligi, zlato na Mediteranu za ovaj novi sastav je odličan rezultat", rekao je jedan od najboljih srpskih igrača na takmičenju, golman Slobodan Soro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC