• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOĆ ŠAMPIONA: Banjaluka gleda u nebo!

Banjalučki gladijatori žele da se "smiluje nebo" kako bi u srijedu bio održan spektakl "Noć šampiona". Poručili su da pojasevi ostaju u Srpskoj.

 NOĆ ŠAMPIONA: Banjaluka gleda u nebo! Izvor: MONDO

Organizatori bokserskog spektakla, koji je zbog nevremena na Vidovdan 28. juna pomjeren za srijedu, gledaju u nebo.

Po prvim prognozama srijeda uveče trebalo bi da donese dugo čekani spektakl u kojem će centralne figure biti bokser Goran Delić i kik bokseri Draženko Ninić i Denis Marjanović.

Odmah po okončanju borbi svoj dio posla poslije 22 časa trebalo bi da odradi i Lepa Brena cjelovečernjim koncertom. Najveća estradna zvijezda bivše Jugoslavije u međuvremenu je skoknula do Engleske i teniskog turnira Vimbldona.

Prvi će na ring u zvaničnom dijelu programa izaći Denis Marjanović, koji će u meču za titulu prvaka Evrope u kategoriji do 90 kg za protivnika imati Poljaka Kamila Sokolovskog.

"Naravno da nam nije išlo u prilog odgađanje meča, ali jednostavno viša sila je umiješala prste. Formu smo tempirali baš za Vidovdan, ali kako meni, tako i protivniku. Bez obzira što je radni dan, očekujem pun stadion i, naravno, pobjedu. Vjerujem da imam snage i kvaliteta da Poljaka bacim na pod prije isteka pete runde", rekao je Marjanović za "Fokus".

Bokser Goran Delić u meču za odbranu titule UBO i napad za krunu najboljeg u WBF verziji do 90,719 kg za rivala će imati Italijana Mikela De Mea.

"Bez obzira na odgodu meča, De Meo se neće izvući. Odlično sam pripremljen i gorim od želje da u 12 rundi pokažem ko je ko u ringu. Iako je protivnik i više nego opasan, znam da je sve u mojim rukama. Titula će ostati u Banjaluci", optimista je Delić, koji u 18 profesionalnih borbi ima isto toliko pobjeda.

Kik bokser Draženko Ninić će u meču za titulu prvaka svijeta u kategoriji do 86 kg u WKA federaciji umjesto najavljenog Jasina Bulauruza za protivnika imati Francuza alžirskog porijekla Hikema Medoukalija.

Cijeli spektakl u "Noći šampiona", koji će početi u 20 časova, uveličaće i padobranci PK Banja Luka, te atraktivne manekenke Agencije "Energy models Banja Luka".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC