• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Nisam dovoljno spavala...

Autor mondo.rs

"Imala sam veoma teške mečeve, ali uspela sam da se kvalifikujem na turnir u Singapuru. Nisam dovoljno spavala u poslednje vreme", rekla je naša teniserka posle poraza od Marije Šarapove.

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je posle poraza od Ruskinje Marije Šarapove (6:0, 6:4) da će pokušati da se odmori i što spremnije dočeka završni turnir u Singapuru.

Plasmanom u polufinale Otvorenog prvenstva Kine Ivanovićeva je posle šest godina izborila učešhe na poslednjem turniru sezone.

"Šarapova je definitivno igrala bolje danas. Bila je agresivna i blizu osnovne linije. Ovo je izuzetno emotivna nedelja za mene. Imala sam veoma teške mečeve, ali uspela sam da se kvalifikujem na turnir u Singapuru. Nisam dovoljno spavala u poslednje vreme. Sada moram da se odmorim i oporavim za poslednji događaj u sezoni", rekla je Ivanovićeva za sajt turnira.

Pored nje na turniru u Jugoistočnoj Aziji učestvovaće Serena Vilijams (SAD), Marija Šarapova (Rusija), Simona Halep (Rusija), Petra Kvitova (Češka), Eženi Bušar (Kanada), Agnješka Radvanjska (Poljska) i Karolina Voznijacki (Danska).

Završni turnir održaće se od 20. do 26. oktobra u Singapuru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC