• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Banjaluka je grad rukometa, ‘zmajevi’ su Borac"

Autor mondo.ba

Rukometaš Pari sen Žermena i nekadašnji kapiten Srbije Mladen Bojinović zadovoljan je što se Bosna i Hercegovina plasirala na Mundijal u Kataru, ali i posebno činjenicom da okosnicu "zmajeva" čine Banjalučani.

 "Banjaluka je grad rukometa, ‘zmajevi’ su Borac" Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Čak polovinu igrača koje je pozvao selektor BiH Dragan Marković na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru prošla su kroz rukometnu školu banjalučkog Borca m:tel.

Taj podatak posebno je obradovao nekadašnjeg bombardera crveno-plavih Mladena Bojinovića, koji je trenutno član pariskih "svetaca".

"ORLOVI" TEŠKO DO RIJA

"Kod Srbije prisutan pad poslije Evropskog prvenstva u Beogradu. Problem je što je ovo prvenstvo kvalifikaciono za Olimpijske igre i to će teško da nadoknade. Imaće šansu na Evropskom prvenstvu, ali tu je zaista teško izboriti kartu za Rio de Žaneiro. Nadam se da će orlovi uspjeti da se dignu i donesu nove radosti".

"BiH je samim plasmanom na SP napravila veliki uspjeh jer nije mala stvar izbaciti Island u baražu. Drago mi je zbog momaka, dosta ih je prošlo kroz Borac i još jednom pokazalo da je Banjaluka grad rukometa. Selektor je iz Banjaluke, Vladimir Vranješ jedan od oslonaca reprezentacije", izjavio je popularni Baka za "EuroBlic".

Prema njegovim riječima, uspjesi banjalučkih rukometaša ga posebno raduju.

"Drago mi je kad naši igrači napreduju, i to je pokazatelj da se moraju podržati jer imaju kvalitet", indirektno je Bojinović apelovao na nadležne da pomognu Borcu, koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC