• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Spisak "zmajeva" za Katar…

Autori mondo.ba Autori Anadolija

…još nije gotov!

"Spisak putnika za Katar još uvijek nije gotov. Imamo još dva treninga i napravićemo ga večeras. Kad bih mogao da ih sve povedem uradio bih to. Nemamo te mogućnosti tako da će neki igrači morati ostati kod kuće", rekao je Dragan Marković, selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine koja će od 15. januara nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Podsjetio je da reprezentacija od ranije zbog povreda ima problema s desnom stranom i na poziciji beka.

"Ne mogu biti najzadovoljniji fizičkom spremom koju su pokazali sinoć na prijateljskoj utakmici u Čapljini. Za nas su na SP prve dvije utakmice ključne. Spremamo se da furiozno počnemo prvenstvo što je ključ prolaska u drugi krug", ističe Marković.

Komentarišući B grupu u kojoj je reprezentacija BiH Marković je ponovio da je "veoma nezgodna".

"Nisu to naivne ekipe i niko tamo nije slučajno. Sa svakom reprezentacijom imaćemo teško borbu, ali i oni s nama. Nemam u ekipi velikih zvijezda poput nekih reprezentacija, ali imam fantastičan tim", rekao je Marković.

Marković je naglasio i da će BiH na SP igrati na pobjedu u svakom meču, te da mu je cilj plasman u drugi krug takmičenja.

"Moji igrači su navikli navijače da ostavljaju srce na terenu i to danas možemo obećati. Prezadovoljan sam mojim igračima među kojima je šest juniorskih reprezentativaca i njihovo vrijeme tek dolazi", poručio je selektor BiH.

Bosanskohercegovačkim reprezentativcima sretan put i plasman u drugi krug SP poželjeli su bivši rukometaši, premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC