• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protivnici, čuvajte se, dolaze "zmajevi"! (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas iz Sarajeva avionom u Katar gdje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u rukometu koje će se održati od 15. januara do 2. februara.

 Protivnici, čuvajte se, dolaze "zmajevi"! (FOTO) Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izabranici selektora Dragana Markovića završili su pripreme u Mostaru i Sarajevu, a Marković je na sarajevskom aerodrome izjavio da "neće ništa obećavati".

"Sigurno da imamo još puno toga da odradimo tamo. Treniraćemo još desetak dana, igramo tri kontrolne utakmice", poručio je Marković.

Prema njegovim riječima, rukometaši nastavljaju sa pripremama.

"Sigurno je sada u fokusu Iran i Austrija, a onda, vidjećemo. Da pobijedimo te dve i onda do kraja da gledamo kome ćemo da otkinemo taj zlatni bod", rekao je Marković.

Govoreći o povrijeđenim igračima, Marković kaže da je za sada sve pod kontrolom, svi su živi i zdravi.

Najbolji sportista BiH u 2014. godini Nikola Prce se, prema riječima Markovića, juče pojavio na terenu i odmah je drugačija atmosfera.

Rukometaš Mirsad Terzić kazao je da očekuju da iskoriste naredne dvije-tri utakmice na turniru i da se igrači naviknu na klimu u Kataru.

"Sigurno će nam dobro doći te dvije utakmice i fizički da se malo nadopunimo, a što se tiče prvenstva, ja se nadam prvoj pobjedi sa Iranom, a onda je sve moguće. Tražiti dobar dan protiv Austrije, odnosno Makedonije za prolazak u drugi krug. Da li ćemo uspjeti, vidjećemo", poručio je Terzić.

BiH će na Svjetskom prvenstvu nastupiti u grupi B sa selekcijama Hrvatske, Makedonije, Austrije, Tunisa i Irana, a prvi meč igraju 16. januara protiv Irana.

Zmajevi, srećno!

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

heh

Pa zar i životinja reprezentacije države u pokušaju mora biti zelena. Šta je falilo nazivu lavovi koje je forsirao Ćiro. A neeee mora biti zeleno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC