• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati očerupali "orlove"

Autor mondo.rs

Srbija je sparing partner hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru. U prvom meču nismo se lepo proveli…

Hrvati će igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, Srbija neće.

Kada se pogleda poslednji duel dva tima, jasno je i zbog čega je hrvatski rukomet kilometrima ispred srpskog i zašto "orlova" neće biti na smotri najboljih rukometaša sveta.

Vicešampion Evrope od pre tri godine sparingovao je sa "kockastima" u Umagu i nije se lepo proveo. Hrvatska je pobedila 35:28 (18:13).

Druga utakmica igra se u subotu u Rijeci od 18 sati.

"Hrvatska je pobedila zasluženo, jer je bila konkretnija i u odbrani i u fazi napada. Mi smo imali loš napad sa veoma slabim vracanjem nazad, što je osnovna sportska kultura. Igrali smo parcijalno dobro u napadu i loše u odbrani i obrnuto. Nismo pali ni kada je domaći tim imao visoku prednost već smo se borili da se vratimo u igru i sa tim sa zadovoljan", rekao je v.d. selektora Dejan Perić

Kapiten Srbije Momir Ilić posle meča je izjavio.

"
U pojedinim trenucima smo igrali dosta dobro. Tehničke greške su nedopustive protiv ovakvog protivnika. Loše vraćanje u odbranu je odredilo tok ove utakmice, što ima dosta veze sa fizičkom spremom".

HRVATSKA: Duvnjak 2, Stepančić 1, Kopljar 4, Vori 3, Gojun, Pešić, Horvat 8 (3), Obranobić 1, Ivić (5 odbrana), Karačić 1, Alilović (5 odbrana), Štrlek 1, Čupić 7 (2), Musa 1, Ninčević 2, Slišković 3, Brozović 1.

SRBIJA: Basarić 1, Vujin 4, Marjanović, M. Ilić 6 (3), Gugleta, N. Ilić 7, Rnić 1, Stanković, Zelenović 2, Dal. Čututa, Dav. Čutura 3, Abutović, Mitrović, Marsenić 4, Kocić (5 odbrana), Marjanac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC