• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej rastužio "ozije"

Autor mondo.rs

Publika u Melburnu nezadovoljan napustila Rod Lejver arenu, jer je Škot u četvrtfinalu izbacio domaćeg ljubimca - Nika Kirjiosa.

Endi Marej igraće u polufinalu Australijan Opena, pošto je u četvrfinalnom duelu savladao domaćeg tenisera Nika Kirjiosa.

Škot je slavio rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 7:6 (7:5), 6:3, posle 127 minuta igre.

Marej se tako dokopao petog polufinala na Aus Openu u karijeri, dok je Kirjiosu to bio najveći domet koji je ostvario pred domaćom publikom, ali ne i na grend slemu, budući da je prošle godine već igrao četvrtfinale Vimbldona.


Britanac, koji je šesti na svetu, sastaće se u polufinalu sa Tomašom Berdihom, sedmim na svetu. Čeh je ranije napravio veliko iznaneđenje i eliminisao Rafaela Nadala.

Marej protiv Berdiha ima negativan skor 4-6. Sa dve godine starijim Čehom, poslednji put se sastajao 2013. i na oba meča te sezone Berdih je bio bolji - u četvrtfinalu Madrida, a onda i Sinsinatija.

Marej je tri puta igrao finale na Australijan Openu, ali nikada nije osvojio titulu. Dva puta nadigrao ga je Novak Đoković (2011. i 2013), dok je 2010. bolji bio Rodžer Federer. Upravo ga je Švajcarac eliminisao i prošle godine u četvrtfinalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC