• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađenović: Slovaci najmanje leže Borcu m:tel

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel u petak uveče (19 h) dočekuju slovački Tatran Prešov bez ikakvog rezultatskog imperativa osim da u dvorani "Borik" pruže svoj maksimum.

 Rađenović: Slovaci najmanje leže Borcu m:tel Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Gostujući tim je u prvom dijelu sezone SEHA lige nanio jedan od najtežih poraza crveno-plavima u istoriji savladavši Banjalučane sa čak 22 gola razlike (42:20).

Zbog te činjenice, ali i zbog podatka da Slovaci imaju jedan od najuigranijih timova u regionalnom takmičenju, trener Banjalučana Igor Rađenović je u najavi utakmice 14. kola obećao samo da će njegov tim "ostaviti srce na terenu".

"Tatran Prešov je ekipa koja nam najmanje leži od svih timova u SEHA ligi. Razlog za to je njihova uigranost odnosno podatak da je okosnica slovačke ekipe već šest godina zajedno. Bilo kakvu taktiku da primjenimo, uvijek imaju dva-tri rukometaša koji znaju napamet gdje i ko od njihovih saigrača stoji da riješi situaciju u napadu ili odbrani", izjavio je Rađenović očigledno svjestan da od senzacije u "Boriku" neće biti ništa.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

BEZ MIKIĆA I HERCEGOVCA

Na utakmici u petak uveče u dvorani "Borik", trener Borca m:tel neće moći da računa na lijevo krilo Mirka Mikića i lijevog beka Duška Hercegovca.

"Mikić je van stroja od Svjetskog prvenstva u Kataru zbog diskus hernije, a Hercegovca muči povreda koljena. Na sreću, riječ je o lakšoj povredi i potrebno je mirovanje od sedam, osam dana".

A kako bi Borac m:tel mogao da se suprotstavi favorizovanom Tatranu? Time što nema apsolutno nikakvog imperativa i rasterećeno može da se igra rukomet kako bi uživala banjalučka publika. To je jedino trener šampiona Bosne i Hercegovine i obećao.

"Naravno, mi ćemo protiv slovačke ekipe pružiti svoj maksimum u ovom trenutku, a vjerujem da ću pružili priliku i velikom broju mlađih igrača kako bi i oni sticali isustvo protiv ovakvih protivnika", naglasio je Rađenović.

Utakmica između Borca m:tel i Tatran Prešova igra se u petak u 19 časova. Banjalučani su posljednji na tabeli SEHA lige sa pobjedom, remijem i 11 poraza, a Slovaci četvrti na skorom od devet trijumfa i četiri neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC