• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak opet igra i opet pobeđuje

Autor mondo.rs

Najbolji teniser na svetu zaigrao je na turniru u Dubaiju. U prvom kolu, pobedio je Vaseka Pospišila, u dva seta (6:4, 6:4)

Posle tri nedelje pauze nakon Australijan Opena, Novak Đoković ponovo je na terenu i naravno - ponovo pobeđuje.

U utorak popodne, najbolji igrač na svetu počeo je učešće na turniru Serije 500 u Dubaiju. Bez problema savladao je Vaseka Pospišila (6:4, 6:4), 63. igrača na svetu. To je bio njihov treći međusobni duel i u svakom je Srbin slavio.

U sledećem kolu, Novaka čeka okršaj sa slabije rangiranim rivalom, Andrejem Golubjevim iz Kazahstana, koji je sada 107. na ATP listi. I njega je do sada pobedio tri puta.

Aktuelni turnir u Dubaiju najprestižniji je u Seriji 500. Novak je titulu osvajao četiri puta (2009, 2010, 2011. i 2013), a njegov niz uspeo je da prekine samo Rodžer Federer, dva puta (2012, 2014). Švajcarac ima i najviše titula, šest.

Turnir se igra od 1993, a prvi pobednik bio je Čeh Karel Novaček, a Novak je danas počeo da piše još jednu stranicu istorije "Dubai Tenis Čempionšipa" odigravši tačno koliko je bilo neophodno za trijumf. Završio je meč sa 17 vinera i 23 greške.

I Federer je počeo pobedom, u duelu sa Mihailom Južnjim u dva seta (6:3, 6:1). Naredni rival Švajcarca biće pobednik španskog duela Fernando Verdasko - Giljermo Garsija Lopez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC