• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraljevo će biti spremno za Đokovića i ekipu

Autor mondo.rs

Dok u Hrvatskoj traje nagađanje da li će Marin Čilić putovati u Srbiju, grad domaćin Dejvis kup okršaja priprema se za spektakl.

 Kraljevo će biti spremno za Đokovića i ekipu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Novak Đoković drugi put će u karijeri igrati Dejvis kup kao domaćin van Beograda, a Kraljevo će biti spremno za taj spektakl. Publika će gledati šou, bez obzira na to da li će igrati Marin Čilić.

Selektor hrvatske selekcije, koja će od 6. do 8. marta gostovati Srbiji, predao je u utorak našem timu ulogu favorita i ipak zvanično prijavio Čilića za duele. Dok traje nedoumica oko njegovog nastupa, nema nedoumice oko toga da će u novoj hali biti lepo i tesno.

Predsednik Teniskog saveza Šumadije i Zapadne Srbije Predrag Petronijević rekao je u utorak da je u toku priprema podloge, a da će za koji dan već stići prvi teniseri.

"Podloga je izbor naše selekcije. Reč je o brzoj podlozi kao na Australian openu, koja će biti sa još bržim premazom, što će joj dati dodatnu brzinu", rekao je Petronijević.

On je dodao da je počela obuka volontera, sakupljača loptica, koji dolaze iz svih delova Zapadne Srbije.

Petronijević kaže da su skoro sve pripreme završene i da prodaja karata počinje u petak, 27. februara na bilet servisu nove Hale sportova, ali da još uvek ne zna koliko će biti karata pušteno u prodaju.

U okviru priprema za organizaciju Dejvis kup meča Srbije i Hrvatske, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović i gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić, održali su sastanak bezbednosnih struktura, lokalnih i republičkih inspekcijskih organa i javnih preduzeća.

Simović je rekao da je cilj da se sve službe uključe i da rade zajedno, kako bi se Kraljevo predstavilo u što boljem svetlu.

"Očekujemo da Kraljevo posete brojne ličnosti iz javnog i političkog života Srbije, i zato želimo da budemo pravi domaćini. Potrudićemo se da na Gradskom trgu postavimo video bim, gde će se prenositi mečevi", rekao je Simović.

Grad Kraljevo će u vreme održavanja Dejvis kupa, organizovati donatorsko veče, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu magnetne rezonance za Opštu bolnicu u Kraljevu, koja košta oko 700.000 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC