• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani pružili ruku boljem

Autor mondo.ba

Sjajni golman Vojvodine Bojan Perović bio je jedan od najistaknutijih igrača u pobjedi Novosađana protiv banjalučkog Borca m:tel 27:24. Igor Rađenović i Stanko Abadžić složni: "Vojvodina je bila bolja".

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel u dvorani SC "Slana bara" u Novom Sadu pretrpjeli su 12. ovosezonski poraz u SEHA ligi.

Bolja od ekipe Igora Rađenovića bila je novosadska Vojvodina, aktuelni šampion Srbije, koja je u nastavku meča stigla do preokreta i slavila 27:24 (12:13).

Novosađani su ovim trijumfom stekli tri boda prednosti u odnosu na pretposljednji Borac m:tel i Radnički iz Kragujevca.

Banjalučani su tokom puta za Novi Sad imali mnogo pehova, pa ih je vjerovatno stigao i umor od napornog puta. Trener šampiona BiH Igor Rađenović čestitao je domaćinu na pobjedi, ističući da je individualni kvalitet Vojvođana presudio u drugom dijelu meča.

"Zaslužena pobjeda Vojvodine. U prvom poluvremenu igrali smo dobro, ali je u nastavku individualna snaga Novosađana bila vidljiva, posebno Perovića i Elezovića. Oni su odlučili meč", rekao je Rađenović po završetku susreta.

KO S KIM DO KRAJA


16. KOLO

Borac m:tel - Metalurg
Radnički - Zagreb

Odigrano ranije:
Nekse - Vojvodina 28:23

17. KOLO
Zagreb - Borac m:tel
Nekse - Metalurg
Vojvodina - Meškov

Odigrano ranije:
Vesprem - Radnički 40:24

18. KOLO
Radnički - Tatran
Borac m:tel - Nekse

Odigrano ranije:
Vardar - Vojvodina 30:26

Golman Borca m:tel Stanko Abadžić imao je veliku želju i motiv na meču protiv svog nekadašnjeg kluba. Odlično je branio u prvom dijelu susreta, ali se u nastavku uklopio u sivilo svog tima.

"Trijumf domaćina je zaslužen. Bili su bolji. Promašili smo neke izgledne prilike u kojima smo mogli da dođemo do laganih golova. Sjajna partija mog kolege Perovića na golu na drugoj strani", nije propustio Abadžić da pohvali golmana Novosađana.

Trener Vojvodine Đorđe Ćirković bio je srećan nakon drugog trijumfa u sezoni, ali i pomalo razočaran izdanjem svojih izabranika.

"Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i igrom. Bilo je mnogo uspona i padova. Dobro smo otvorili meč i onda stali. Ne znam zašto. Moji igrači su umorni, bilo je to vidljivo i možemo samo zahvaliti golmanu Peroviću što je odlučio utakmicu i donio nam tri boda. Već gledamo naprijed, ka nedjelji kada igramo u EHF Kupu".

Na golu "lala" odlično je branio iskusni Bojan Perović, koji je sakupio sedam odbrana i bio jedan od najraspoloženijih u redovima novosadskih crveno-bijelih.

"Konačno smo nakon dugo vremena stigli do pobjede, ali moram reći da nismo igrali dobro tokom cijelog meča. Dobra odbrana u drugom poluvremenu donijela nam je trijumf i sada je vrijeme da se pripremimo za izazove koji su pred nama", poručio je čuvar mreže Vojvodine.

Vojvodina sada na svom kontu ima 10 bodova (uz dva meča više), dok Borac m:tel zauzima pretposljednje mjesto sa sedam bodova, koliko ima i "fenjeraš", kragujevački Radnički.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC