• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van der Garde i Zauber - završeno!

Autor mondo.rs

Holandski vozač i ekipa Formule 1 konačno se su ne nagodili

Gido van der Garde rekao je da je "za značajnu nadoknadu" postigao dogovor sa ekipom Zaubera povodom spora oko ugovora i da je tužan što je njegova karijera u Formuli 1 najverovatnije završena.

Van der Garde je potpisao ugovor sa Zauberom i ove sezone je trebalo da bude test vozač te ekipe. Ali Zauber to nije poštovao i sudovi u Švajcarskoj i u Australiji, gde se u Melburnu prošle nedelje vozila prva trka u novom šampionatu, presudili su u korist holandskog vozača.

Van der Garde je na svojoj Facebook stranici naveo da su "njegova prava konačno priznata i da je makar neka pravda zadovoljena".

On je dodao da je tužan i razočaran što je njegova karijera u Formuli 1 najverovatnije završena i da je i dalje zbunjen odlukom Zaubera.

"Nadao sam se da ću bar moći da pokažem šta umem, da vozim bolid za uglednu ekipu u ovoj sezoni. Taj san mi je oduzet i znam da je moja budućnost u Formuli 1 najverovatnije završena", rekao je Van der Garde.

On je rekao da bi njegovo iskustvo trebalo da služi kao primer šta bi trebalo promeniti i da bi trebalo uvesti nova pravila kako bi se zaštitila prava vozača.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC