• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometašice ruše selektora Srbije!

Autor mondo.rs

Tri najbolje igračice Srbije napustile pripreme nacionalnog tima nezadovoljne što ih i dalje vodi Saša Bošković.

 Rukometašice ruše selektora Srbije! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Saša Bošković zadržao je mesto na klupi reprezentacije Srbije posle debakla na Evropsku prvenstvu krajem prošle godine, ali čini se da upravo sada broji poslednje dane na tom mestu.

Iako je bio odgovoran za loš rezultat na tom takmičenju, on nije smenjen, a budući da to nisu uradili oni kojima to treba da bude posao, stvar su preuzele u svoje ruke reprezentativke - lično.

BOŠKOVIĆ: PRIČAMO...

Saša Bošković rekao je da su vodeće igračice tima prisutne u Ečkoj. "Tu su, ništa se nije dogodilo. Andrea je imala određene zahteve, pričali smo o tome i još ćemo... I tako nije mogla da igra. A Tomašević i Damnjanović se ne osećaju dobro. Dugo smo razgovarali. Trudimo se da pronađemo najbolje rešenje", sa neprijatnošću u glasu preneo je atmosferu iz reprezentativnog tabora Bošković.

Tri najbolje igračice Srbije Andrea Lekić, Sanja Damnjanović i Katarina Tomašević, koje su i pre toga u izjavama nagovestile da nisu zadovoljne radom selektora, odlučile su da napuste pripreme reprezentacije u Ečkoj i tako jasno stave do znanja da Saša Bošković treba da ode, prenosi "Sportski žurnal".

Nezvanično mišljenje tri vodeće igračice Srbije deli i Dragan Cvijić, koja nije ni došla na pripreme.

Lekićeva, Damnjanovićeva i Tomaševićeva su o odluci da se povlače dok Bošković ne odstupi obavestile i predsednika Ruskometnog saveza Srbije Velimira Marjanovića, celu ekipu, ali i selektora lično.

On ih je navodno zamolio da se strpe i ne čine to do juna, kada igraju meč sa Rumunkama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali su one to odbile.

"Postoje određeni problemi, različito se posmatraju, ali svakako je u pitanju jednostrani akt. Reprezentacija nije gradski autobus da uđeš i izađeš kad ti se prohte. Odazivamo se grbu i zemlji a ne selektoru, koji se bez obzira na sve mora poštovati dok je na toj funkciji. Mogu da ga ne vole, ali reprezentaciji niko ne sme da okrene leđa. Pojedinačno ne sme da bude iznad opšteg", jasno je poručio za "Žurnal" predsednik RSS Marjanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC