• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Poziv golmanu Borca m:tel

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Dragan Marković saopštio je spisak rukometaša na koje računa za dvije utakmice protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine.

Poslije Mundijala u Kataru, "zmajevi" će 30. aprila u Cazinu (20.15 h) i 3. maja u Kaunasu (17 h) odigrati dva meča sa Litvancima, koji po selektoru Markoviću "nisu nimalo naivan protivnik" iako je svjestan da su njegovi izabranici favoriti.

Zbog toga je odlučio da na predstojeće mečeve pozove provjerene igrače.

"Kostur ekipe biće isti kao i u Kataru, neće biti novih imena, a jedina promjena je što će na spisku umjesto Peđe Dejanovića biti Petar Jokanović, golman banjalučkog Borca", izjavio je selektor BiH za sarajevsko "Oslobođenje".

Osim Jokanovića, Marković je pozvao Benjamina Burića, Nebojšu Bojića, Alena Ovčinu, Mirka Mikića, Nikolu Prcea, Duška Čelicu, Mirsada Terzića, Vladana Lončara, Ivana Karačića, Josipa Perića, Dejana Malinovića, Marka Panića, Adnana Sivića, Vladimira Vranješa, Muhameda Toromanovića, Senjamina Burića, Faruka Vražalića i Muhameda Zulfića.

Jokanović je banjalučki čuvar mreže rođen 1990. godine, a bio je uvršten na širi spisak za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Očigledno su ga odlične partije u finišu SEHA lige ponovo preporučile selektoru Markoviću.

Poslije dva odigrana kola u Drugoj grupi kvalifikacija za EP u Poljskoj, na tabeli vodi Bjelorusija sa tri boda, Danska ima bod manje, BiH je osvojila jedan, a na začelju su Litvanci bez bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC