• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Kupu CEV: Trofej, zašto da ne

Korak po korak gazile su crveno-bele ove sezone u Evropi, sad nedostaju još dva za osvajanje Kupa CEV.

 Zvezda u Kupu CEV: Trofej, zašto da ne  Izvor: MONDO

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević najavio je da će igračice trofejnog kluba na finalnom turniru Kupa CEV, koji će biti održan u Beogradu 15. i 16. marta, igrati hrabro, agresivno i požrtvovano.

"Takvom igrom smo uspeli da se plasiramo na fajnal-for, na kome ćemo biti ubedljivo najmladja ekipa", rekao je Pavličević na konferenciji za novinare i dodao da će njegove izabranice ići "korak po korak sa željom da se plasiraju u finale".

Prema njegovim rečima rival crveno-belih u polufinalu, ekipa francuskog Le Kanea, daleko je iskusnija, medjutim, "moj utisak je da sa njima možemo odigrati ravnopravno".

Jedna od najboljih odbojkašica crveno belih Ivana Nešović podsetila je da su njene saigračice obećale veliku borbu na startu evropske sezone i dodala da će i na finalnom turniru beogradski tim pružiti maksimum.

"Atmosfera u timu je izvanredna i pored neočekivanog gubitka trofeja u nacionalnom kupu", poručila je Nešović.

U slučaju pobede nad francuskim predstavnikom, Crvena zvezda će u borbi za prvi evropski trofej u klupskoj istoriji igrati protiv pobednika duela Samorodok (Rusija) - Skavolini (Italija).

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Slobodan Milošević preneo je impresije prvog operativca Evropske odbojkaške unije Andrea Mejera, koji je istakao da ne sumnja "da će turnir u Beogradu biti biti odlično organizovan, kao i sve dosadašnje odbojkaške manifestacije kod nas".

Direktor agencije "Red star marketing" Zoran Avramović izrazio je želju da se nagli uspon srpske ženske odbojke kruniše punim tribinama hale Pionir na "fajnal-foru".

"Taj cilj koji smo sebi postavili je veoma hrabar i drzak, ali mi ćemo se potruditi da iz Beograda još jednom u svet ode lepa slika", najavio je Avramović.

Generalni sekretar Crvene zvezde Ana Avramović, koja je igrala na završnom turniru Kupa šampiona 1976. godine, posebno je naglasila značaj samog domaćinstva ove manifestacije i ocenila da je to "istorijski momenat za klub i grad pošto je naša prestonica po prvi put organizator završnice medjunarodnog klupskog odbojkaškog takmičenja".

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC