• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda povela protiv "evropske Vojvodine"

Autor mondo.rs

Novosađani su nedavno doneli prvi inostrani trofej klupskoj odbojci u Srbiji, ali su u Beogradu poraženi od Crvene zvezde. Pobedio i Partizan!

 Zvezda povela protiv "evropske Vojvodine" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Odbojkaši Crvene zvezde poveli su 1:0 u polufinalu plej-ofa Superlige, pošto su na svom terenu pobedili Vojvodinu 3:1 (25:23, 17:25, 25:22, 25:18).

Beogradski crveno-beli savladali su na Banjici prvog favorita za titulu i ekipu koja je pre samo nekoliko dana osvajanjem Kupa izazivača ostvarila najveći uspeh srpske klupske odbojke.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Filip Stoilović sa 17 poena, Aleksandar Blagojević osvojio je 13, dok je u Vojvodini sa 21 poenom najbolji bio Milan Katić, a pratili su ga Dražen Luburić sa 18 i Mihajlo Stanković sa 17.

Polufinalna serija igra se na tri pobede, a druga utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine na programu je u nedelju od 20.30 u dvorani na Banjici.

PARTIZAN POVEO 1:0

Odbojkaši Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu Novog Pazara rezultatom 3:0 (26:24, 28:26, 25:18) na startu polufinalne serije plej-ofa koja sa igra do tri pobede.

Posle 80 minuta igre, crno-bele je do trijumfa predvodio Milija Mrdak sa 13 poena, a sledili su ga Petar Nikolić i Marko Nikolić sa po 11. Najefikasniji u redovima Novopazaraca bio je Irfan Hamzagić sa 13 poena, Hamza Zatrić je dodao devet, dok je Luka Marinković uknjižio šest poena.

Partizan je domaćin i u drugoj utakmici koja je zakazana za nedelju od 17.00, a dva dana kasnije rivali će odmeriti snage u Novom Pazaru.

Bude li potrebno, četvrti susret odigraće se 23. aprila u Pazaru, dok je eventualna "majstorica" na programu 26. aprila u Beogradu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC