• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peruničić nasrnuo na svog bivšeg igrača

Autor mondo.rs

Trener-igrač Crvene zvezde pokušao da se na terenu fizički obračuna sa rukometašem Planinke, Vladimirom Tomićem. "Nisam smeo da uradim tako nešto", rekao posle utakmice.

 Peruničić nasrnuo na svog bivšeg igrača Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su minulog vikenda u Beogradu Planinku (32:28), u utakmici čiji je rezultat zasenio sukob na terenu.

Trener i igrač domaćih Nenad Peruničić postigao je jedan gol i u 48. minutu umalo izazvao veliki incident, kada je krenuo da se fizički obračuna sa Vladimirom Tomićem, igračem rivala, koji je nastupao za Zvezdu, baš pod njegovim vođstvom.

Dnevni list "Sport" otkriva da su Peruničićevi saigrači, kontrolor Fabijan i arbitri Savić i Radulović sprečili veći incident.

"Da li sam na terenu bio grublji prema protivniku ili nisam, ne znam, ali svakako to nije razlog za psovke. Inače, samo na to i reagujem. Krivo mi je zbog reakcije, jer to nije moj nivo", rekao je trener Zvezde za taj list.

Na pitanje da li je bio isprovociran, rekao je:

"Ne bih rekao da me isprovocirao, ali bila je jako ružna psovka. Nije mi bila namera da reagujem, ali to je nepoštovanje u obraćanju. Nije problem da mi neko fizički vrati na terenu, ali ovo nema veze sa sportom. Ne bih pridavao značaj tome. Moja reakcija nije bila na nivou. Nisam smeo da uradim tako nešto. Izvinjavam se ljudima koji poznaju sport, zaista. Nije mi bila namera da se sa nekim jurim po terenu. Svi znaju zašto sam se vratio na teren", dodao je Peruničić, koji se minule zime reaktivirao.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC