• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Igra se derbi, biće topla voda

Autor mondo.rs

Vaterpolo klub Parizan uspeo je nekako da reši problem oko mazuta i u subotu će u prvom meču polufinala plej-ofa srpskog prvenstva protiv Crvene zvezde, voda u bazenu na Banjici biti na potrebnoj temperaturi.

Umesto o igri i taktici, očekivanjima, konferencija Vaterpolo kluba Partizan u petak je za centralno mesto imala temu: grejanje vode, odnosno mazut!

Zbog nedostatka mazuta, a opet pre svega zbog loše finansijske situacije u klubu, vaterpolisti Partizana su malo trenirali u hladnoj vodi, malo nisu uopšte.

Ipak, problem je rešen i u subotu će, od 16:30 časova, kako je i bilo planirano, na Banjici snage odmeriti Partizan i Crvena zvezda u prvom meču polufinala plej-ofa srpskog prvenstva.

"Od ponedeljka imamo problema sa mazutom. Ekipa nije trenirala prema nekim planovima, ali bitno je da će u subotu temperatura vode biti na propisanom nivou. Biilo bi nepremirene da najvažniju utakmicu odigramo u najhladnijoj vodi ove sezone. Zahvaljujući našim prijateljima uspeli smo da nabavimo mazut i u subotu će temperatura vode biti na oko 25 stepeni. Pozajmili smo oko osam tona mazuta", informisao je novinare direktor VK Partizan Mirko Bradajić.

Inače, ulaznice koštaju 250 dinara (tribine) i 500 dinara (VIP deo) i biće u prodaji od danas do početka utakmice.

Posle teme mazuta, pričalo se i o najvažnijem - o utakmici.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović i kapiten tima Dušan Mandić nemaju dilemu oko toga ko je favorit u polufinalu prvenstva Srbije. Jednoglasni su u oceni da je to Partizan.

Izvor: MN PRESS

Šef stručnog štaba crno-belih smatra da crno-beli imaju jedan odsto više ulogu favorita iz razloga što im pripada prednost domaćeg terena.

"Borili smo se za poziciju broj 2, jer je Radnički kao lider bio prejak. Mi smo favorit zbog domaćeg terena, ali su ekipe vrlo slilčne", rekao je trener crno-belih.

Vujasinović se osvrnuo na činjenicu da je ritam treninga tima Partizana bio poremećen zbog nedostatka mazuta.

"Iza nas je težak period za pripremu utakmice, ali igrači i ja ne bi trebalo da tražimo alibi u tome. Mislim da nismo izgubili mnogo što nismo trenirali, jer smo mnogo toga uradili tokom sezone. Problem će biti ako i ubuduće nećemo moći da treniramo zbog hladne vode".

Vujasinović je nastavio: "Između ova dva tima nema tajni. Znamo se dobro. Oni su više gledali nas jer smo mi imali više utakmica ove sezone. Ko izdrži psihološki udar ta ekipa će biti bliža pobedi, jer za trijumf neće biti presudne taktičke zamisli i nadigravanja, već mirna glava. Potpuno sam miran, imam poverenja u naše mogućnosti".

Trener Partizana nema velikih kadrovskih problema uoči duela sa crveno-belima. Jedino neće igrati Ognjen Stojanović koji je povredio prst.

"On će se samo uz čudo pojaviti u bazenu. Mandić se oporavio i danas je imao prvi trening", dodao je Vujasinović.

Najbolji igrač Partizana Dušan Mandić imao je kratku, ali jasnu poruku: "Loši uslovi za treninge i povrede pojedinih igrača neće nas omesti u našoj nameri da prvi stignemo do pobede u polufinalu. Ulog je finale, igra se na našem na bazenu i daćemo sve od sebe da trijumfujemo".

Inače, polufinale se igra na dve dobijene utakmice.

Vujasinović je pozvao navijače Partizana da u subotu ispune Banjicu.

"Termin opdigravanja utakmice je odličan, jer će naši navijači potom moći mirno da se prošetaju do stadiona Crvene zvezde i bodre naše fudbalere u 'večitom derbiju'".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC