• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perić: Na Island po pobedu

Autor mondo.rs

Selektor rukometne reprezentacije Srbije izjavio da će njegov tim učiniti sve da u već u prvom meču u Rejkjaviku zabeleži dobar rezultat.

 Perić: Na Island po pobedu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dejan Perić okupio je u Beogradu reprezentaciju koja će se u sredu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. sastati sa Islandom u Rejkjaviku.

"Idemo da izborimo najbolji plasman i idemo na pobedu. Razmišljamo samo o rezultatu koji će da nas dovede do toga. Igramo sa selekcijom koja ima visoki rejting, koja će se sigurno potruditi da u ovim kvalifikacijama izbori učešće na Evropskom prvenstvu", rekao je Perić.

"Sigurno je da će na svom terenu uraditi sve da izbore pozitivan rezultat. Mi se za ovu prvu utakmicu pripremamo kao da je ona jedina, dok revanš u Nišu dolazi posle".

Pivotmen reprezentacije Srbije Petar Đorđić rekao je da je srećan zbog povratka u nacionalni tim i dodaje da očekuje neizvesne utakmice s Islandom.

"Imam veliku želju da učinim nešto dobro u reprezentaciji, da odigramo dobro i ostvarimo uspeh u utakmicama koje nas očekuju. Island je vrhunska ekipa, već dugo su u vrhu rukometa. Mislim da naša reprezentacija ima dosta kvaliteta, dobre pojedince i da imamo dobrog selektora koji će sve učiniti da upišemo što bolji rezultat", istakao je Đorđić.

Srbija će u sredu od 21.30 protiv islanda nastupati bez povređenog Ivana Nikčevića, koji ima problem sa petom. Umesto njega igraće Filip Marjanović. Revanš meč zakazan je za nedelju u Nišu.

Srbija u kvalifikacionoj grupi četiri, posle dva odigrana kola, zauzima prvo mesto sa maksimalnim učinkom, dok je Island drugi sa po jednom pobedom i porazom.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj održaće se od 17. do 31. januara 2016. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC