• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Još moram da radim na sebi

Ani Ivanović veruje da je stabilnost u igri poslednji deo šampionske slagalice koji joj nedostaje za osvajanje gren slem turnira.

 Ana Ivanović: Još moram da radim na sebi Izvor: MONDO

"Uvek sebi volim da postavim cilj, a u ovom trenutku moram da budem stabilna u igri, da izbegnem uspone i padove koje imam u svakom meču. Potrebno je da popravim odnos izmedju 'vinera' i neiznudjenih grešaka. Na tome sam već dosta radila i verujem da mogu da osvojim gren slem", rekla je Ana Ivanović u intervjuu agenciji Rojters.

Treća teniserka sveta ocenila je da se dosta stvari promenilo od poraza od Marije Šarapove u finalu ovogodišnjeg Australijan Opena.

"Promenila sam reket, popravila rad nogu i sada pokušavam da budem agresivnija. Verujem da sam napredovala u nekoliko segmenata i radujem se izazovima koji me očekuju", navela je Ivanovićeva.

Srpska teniserka do sada je dva puta bila u prilici da osvoji Gren slem turnir, prošle godine na Rolan Garosu i početkom 2008. u Melburnu.

"To bi bila sjajna stvar za mene. Bila sam tako blizu ostvarenju tog cilja. Kao mala sam sanjala da osvojim gren slem titulu, ali nisam mogla da zamislim koliko je to teško. Želela sam da osvojim te turnire i da učinim ponosnim navijače u Srbiji", istakla je Ivanovićeva.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC