• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ipak neće pred Madriđane!

Autor mondo.rs

Madridski Masters opet će proteći bez Novaka Đokovića, koji je saopštio da želi da se odmori.

Novak Đoković, kao što je prvobitno bilo objavljeno, neće igrati na Mastersu u Madridu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće učestvovati na Mastersu u Madridu drugu godinu zaredom, saopštili su večeras organizatori.

Kako se navodi, srpskom teniseru potreban je odmor kako bi spreman dočekao Masters u Rimu i Rolan Garos, koji mu je prioritet ove godine. Prošle sezone, Đoković je preskočio Madrid zbog povrede skočnog zgloba, a 2013. ispao u drugom kolu u meču sa Grigorom Dimitrović.

Taj duel obeležila je otvorena podrška madridske publike bugarskom teniseru, a u atmosferi koja je više ličila na Dejvis kup okršaj Bugarska – Srbija u Sofiji, Novak je u jednom trenutku izgubio živce i opsovao u pravcu tribina.

Od tada, računajući i ovu godinu, nije više nastupao na turniru za koji se Španci možda i nerealno nadaju da bi mogao jednog dana da zameni Rolan Garos na mestu četvrtog gren slema sezone (tj, drugog gledajući kalendar).

Đoković je 2011. godine osvojio Madrid, a naredne godine, poput mnogih drugih, nije se snašao na plavoj šljaci koju su organizatori postavili uprkos protivljenju igrača. Ona je kasnije povučena iz upotrebe...

Đoković je impresivno počeo ovu sezonu, osvojio je Australijan open i Masterse u Indijan Velsu, Majamiju i Monte Karlu, što nikome pre toga nije uspelo u istoriji.

Masters u Madridu počinje u petak 1. maja, a titulu brani Španac Rafael Nadal, nakon što je prošle godine u finalu bio bolji od Japanca Keija Nišikorija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC