• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perić: Sve je bilo pogrešno

Autor mondo.rs

Selektor rukometaša Srbije ističe posle debakla na Islandu da nema opravdanja za težak poraz i da u revanšu svaki igrač mora da odigra bolje

 Perić: Sve je bilo pogrešno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Srbija se smrzla na Islandu. Rukometna reprezentacija doživela je težak poraz u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine od domaćina - 22:38.

Selektor Dejan Perić zabrinut je zbog igre svog tima.

"Za ovakav poraz nema opravdanja. U pripremi za narednu utakmicu svako od nas treba prvo da pođe od sebe. Gubimo i pobeđujemo kao tim. Otvorili smo meč sa promašenim zicerima i tehničkim greškama i nedopustivo mnogo golova dobili iz kontranapada. Hteli smo da iz agresivne odbrane steknemo mir u napadu, ali ona je bila izuzetno pasivna što se prenelo na napad", rekao je Perić.

Porazom u Rejkjaviku, Srbija je zabeležila prvi neuspeh u kvalifikacijama, u kojima je u grupi četiri prva na tabeli sa četiri boda, koliko ima i Island. Slede Crna Gora sa dva i Izrael bez bodova.

"Nije isti način kako se gubi, ali mi smo zasluženo izgubili velikom razlikom. Pred nama je revanš za tri dana gde ćemo učiniti sve da odigramo kvalitetnije i dođemo do pobede. Verujem u ekipu i momke, uradiću sve da naša igra bude angažovanija i da se u Nišu revansiramo Islanđanima", poručio je selektor Srbije.

Kapiten Momir Ilić rekao je da u srpskom timu ništa nije funkcionisalo.

"Imali smo mnogo tehničkih grešaka, posle kojih su Islanđani napravili kontre i postigli veliki broj 'lakih golova'. Međutim, ništa nije završeno, očekuje nas revanš u Nišu u kojem ćemo svakako ići na pobedu", rekao je Ilić.

Utakmica između Srbije i Islanda na programu je u nedelju od 19 časova u hali Čair u Nišu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC