• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: Na mitingu u Banjaluci 400 plivača

Autori mondo.ba Autori SRNA

Na osmom međunarodnom plivačkom mitingu "Banjaluka open 2015", koji će biti održan 30. i 31. maja, očekuje se učešće do 400 takmičara iz 10 zemalja, najavili su organizatori.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović je na konstitutivnoj sjednici Organizacionog odbora mitinga rekla je da je od izuzetnog značaja činjenica da će promoter mitinga biti reprezentativac Srbije Velimir Stjepanović.

"Kada podržavamo sport, u prvom redu nastojimo da to bude s ciljem masovnosti i pravilnog razvijanja djece i omladine. Istovremeno, želimo da naši takmičari postižu kvalitetne rezultate, čime promovišu i sebe, ali i Republiku Srpsku", rekla je Davidovićeva, koja je i predsjednik Organizacionog odbora mitinga.

Ona je dodala da izuzetno cijeni napore uprave Plivačkog kluba "Olimp", jer je veliki broj djece i omladine uključen kako u rekreativno, tako i u takmičarsko plivanje.

Sportski direktor Plivačkog kluba "Olimp" iz Banjaluke Željko Panić rekao je da je "Banjaluka open" jedan od najkvalitetnijih plivačkih mitinga na Balkanu i da se ove godine očekuje lijepa sportska manifestacija.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je poziv organizatora prihvatio i reprezentativac Srbije Velimir Stjepanović, koji će sa sobom dovesti i aktuelnog prvaka Srbije Ivana Lenđera i Čabu Silađija.

"Osim toga, učestvuje i dosta vrhunskih plivača iz Slovenije i Hrvatske i ovim putem pozivamo građane Banjaluke da dođu i podrže takmičare", rekao je Panić.

On je dodao da organizatori nastoje da na mitingu obezbijede učešće vrhunskih takmičara, najviše juniora i seniora, da bi se održao kvalitet takmičenja.

"Zahvaljujem Ministarstvu porodice, omladine i sporta Srpske, koje je i ove, kao i prošlih godina, prepoznalo kvalitet ovog mitinga, koji je jedan od nosilaca razvoja sporta u ovom gradu, kao i gradu Banjaluci koji nam je besplatno dao bazen na korištenje", rekao je Panić.

Rezultati sa ovog mitinga bodovaće se za Svjetsko prvenstvo u Kazanju i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC