• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ereš: Izviđač je favorit. U Borcu kivni na sudije

Autori mondo.rs Autori Nemanja Babić

Uprkos porazu u prvom meču protiv Borac m:tela, igrač Izviđača Josip Ereš vjeruje da je njegov tim favorit u borbi za titulu.

 Ereš: Izviđač je favorit. U Borcu kivni na sudije Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Borac m:tel je u prvom meču finalne serije za šampiona Bosne i Hercegovine savladao Izviđač 33.26 i poveo sa 1:0 u finalnoj seriji.

U poraženom timu najefikasniji je bio Josip Ereš sa devet golova.

" Bilo je neizvjezna utakmica. Takvu smo i očekivali. Bilo je zaista teško igrati u ovako teškim uslovima. Od Borca smo ovakvu igru i očekivali spremali smo se.Mislim da su na kraju presudile neke naše greške, naše neiskustvo. Promašili smo par zicera. Tada se Borac odlijepio na 3-4 razlike. Ja smislim da smo pokazali da smo u egalu s njima. Utakmca je bila neizvjesno do samog kraja. Ako neke stvari ispravimo kod kuće možemo do pobjede. Mislim da imamo veće šanse za titulu", rekao je samouvjereno Ereš.

BRANKOVIĆ: SRAMOTA OD SUDIJA

Kako dolikuje pravim domaćinima, poslije meča su u Borac m:telu pozdravili sudije i pozvali ih na kafu. Kako nam je rekao član Upravnog odbora Borac m.tela Vladimir Branković dobio je sljedeći odgovor od sudijskog dvojca Begić- Knezović, koji su užurbano napuštali dvoranu: " Popićemo kafu u Banjaluci kad Borac bude gospodski klub". U Borcu ne znaju čemu takav odnos sudija za koje smatraju da ne zaslužuju da sude Ligu BiH, ne zbog sudijskih nego ljudskih kvaliteta.

Davorin Vujović je u domaćem timu uz Đukića, koji je postigao devet, sa osam golova bio drugi strijelac tima.

" Prvo poluvrijeme smo ušli u njihov ritam, a to nismo nikako htjeli. Uspjeli smo da s vođstvom ipak odemo na poluvrijeme. U svlačionici smo se dogovorili da odigramo jače. Na kraju mislim da je naše iskustvo predsudilo. Oni su mlada i poletna ekipa i neće nam biti lako u revanšu. Ipak ideno na pobjedu i tamo. Nadamo se brejku", rekao je Vujović.

Revanš je u srijedu u Ljubuškom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC