• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka spremna za polumaraton

Autor mondo.ba

Banja Luka je spremna za trku godine.

U nedjelju startuje prvi polumaraton u gradu Banjaluka. Start je 17. maja u 10 časova.

Direktor „M:tel city race Banja Luka 2015“ Vladimir Selec istakao je da zahvaljujući dobroj koordinaciji sa banjalučkim polumaratonom i angažovanju svih javnih i komunalnih preduzeća, centra javne bezbjednosti i hitne pomoći, Banja Luka je spremna za svoj prvi polumaraton.

„Banjalučki polumaraton je jedan od najvažnijih i najljepših događaja u gradu. Važan je i za grad, i za učesnike i za nas kao organizatore, i važan je i za sve naše sponzore, koji nas podržavaju. Ponosni smo što možemo reći da na prvom polumaratonu do sad imamo prijavljenih više od 1000 trkača“, rekao je Selec.

Naslovni sponzor Trke zadovoljstva u dužini od tri km je banjalučka pivara Nektar, jer se trka u kojoj su svi pobjednici uklapa u viziju i misiju kompanije da se animira što veći broj ljudi, da budu aktivni, i da u svoju svakodnevnicu uvrste fizičku aktivnost. Organizatori banjalučkog polumaratona pozvali su sve banjalučane da se u nedjelju okušaju u nekoj od trka, a posebnu zabavu obećavaju onima koji će učestvovati u „Nektar fun run“-trci zadovoljstva.

Polumaratonska dešavanja počeće već u subotu, kada je za 19.00 časova u restoranu Phillipe prvo zakazan pasta party za sve učesnike a onda i party od 21h Noć muzeja.

Na dan polumaratona, u nedjelju 17. Maja , kako je rekao Selec, jutro na Trgu Krajine će početi uz razgibavanje sa Ksenijom Kecman. Od 10.00 startuje trka „M:tel city race Banja Luka 2015“ i pet minuta kasnije, u 10.05h startuje trka zadovoljstva. Pobjednici će biti proglašeni u 11.30 časova, a onda zatim kreće polumaratonski party gdje vas na bini na Trgu Krajine očekuju brojna muzička i zabavna iznenađenja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC