• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Otvoren završni turnir u mini-rukometu

Autori mondo.ba Autori SRNA

U Univerzitetskoj sportskoj dvorani u Banjaluci danas je otvoren završni turnir takmičenja "Školska liga u mini-rukometu".

Otvarajući turnir, pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Goran Raca rekao je da je ovo odličan i pozitivan primjer kako treba da se razmišlja o bazi rukometnog sporta.

"Sve pohvale organizatoru turnira Školi rukometa 'BL' iz Banjaluke, jer upravo oni vide u vama (učesnicima turnira) budućnost", poručio je Raca.

On je rekao da je naročito pohvalna saradnja sa velikanom Republike Srpske Rukometnim klubom "Borac m:tel" i da je među ovim igračima sigurno bar jedan budući rukometaš "Borca", a možda i prvotimac nekog evropskog kluba.

Raca je rekao da se Škola rukometa "BL" iz Banjaluke jedina bavi mini-rukometom za uzrast od šest do 11 godina i pokrenula je projekat Školska liga u rukometu kojeg je prepoznalo resorno ministarstvo.

"Veoma je bitno da se u ovom najmanjem uzrastu djeca polako interesuju za sport i da se pronalaze u sportu i da ostanu ne samo u rukometu, već i u svim drugim sportovima", zaključio je Raca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC