• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ide na EURO, selektor ponosan!

Autor mondo.rs

"Velika mi je čast što sam na čelu ove reprezentacije", rekao je Dejan Perić posle pobede koja je rukometnoj reprezentaciji Srbije potvrdila odlazak na EP u Poljskoj sledećeg januara.

 Srbija ide na EURO, selektor ponosan! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle odbrane Obrada Ivezića u Baru, niko nije ni pomislio da se stvar uprska u Kraljevu!

Naši rukometaši u nedelju uveče glatko su pobedili Izrael kao domaćini (32:23) i potvrdili da će naredne godine učestvovati na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Iz naše grupe na finalni turnir plasirao se i Island, ali i Crna Gora, kao najbolja trećeplasirana ekipa u kvalifikacijama.

"Čestitam ekipi na muškoj i fer utakmici. Zadovoljstvo mi je što smo imali ovakvog protivnika. Draganu Đukiću (selektoru Izraela, prim. aut) želim sve najbolje u budućnosti i daljoj karijeri", rekao je naš selektor Dejan Perić i dodao:

"Naš cilj je bio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Put koji smo prošli je bio trnovit sa dosta oscilacija. Prelomna utakmica je bila baš u Izraelu, gde smo i pobedili. Ponosan sam na ekipu i velika mi je čast što sam na čelu ove reprezentacije, koja je ovih dana usrećila mnoge, naročito mnogobrojnu rukometnu publiku. Zahvaljujem se publici u Kraljevu koja je dala veliku podršku reprezentaciji".

Naš najstariji i najiskusniji reprezentativac Dalibor Čutura rekao je:

"Fer i muška igra. Bez obzira na sve, Izrael je došao da pobedi i tako su i igrali. Želim celoj ekipi da se zahvalim na odličnoj atmosferi i na plasmanu na EP. Zahvaljujem publici na velikoj podršci".

Čestitke smo dobili i od Izraelaca.

"Čestitam reprezentaciji Srbije plasman na Evropsko prvenstvo. Zasluženo su pobedili i nadam se da će nastaviti da grade ekipu u budućnosti. Čestitam im i na pripremama za ovu utakmicu . Moji igrači su ušli emotivno u ovu utakmicu jer im je ovo poslednja utakmica samnom na čelu i hteli su da se pokažuu u najboljem svetlu. Publika je imala priliku da uživa na tribinama jer ovo je bila jedna dobra utakmica", rekao je naš stručnjak Dragan Đukić, selektor reprezentacije.

Omer Davda, reprezentativac Izraela istakao je...

"Čestitam Srbiji na pobedi i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Odlično su igrali, dok smo mi imali problem u napadu. Fizički smo dosta slabiji tim od reprezentacije Srbije".

Titulu u Poljskoj, od 17. do 31. januara 2016. godine, braniće Francuzi. Poslednjih pet zlata na EP podelili su Francuzi (2006, 2010, 2014) i Danci (2008, 2012), pre kojih su šampioni Evrope prvi put postali Nemci, 2004. godine. Nemci su tada prekinuli niz od tri titule Šveđana (1998, 2000, 2002), koji su osvojili i prvo Evropsko prvenstvo 1994. godine.

Druga titula, 1996, pripala je Rusima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC